Alfondeguilla: ‘Titellavolta’ farà una parada en Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154603_88487/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 24-02-2017
‘Titellavolta’ farà una parada en Alfondeguilla

‘Titellavolta’ farà una parada en Alfondeguilla, un dels huit municipis que la Diputació de Castelló ha elegit este any per apropar el circuit provincial de titelles que té com a objectiu dinamitzar la vida cultural dels municipis de la província.

L’alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, i el regidor Isabelino Fonfria, van assistir a la presentació del circuit per part del diputat de Cultura, Vicent Sales.

Només en la primera edició del ‘Titellavolta’ més de 4.000 persones van gaudir dels seus espectacles. Així, per a esta segona edició els municipis elegits són Oropesa del Mar, Sant Jordi, Albocàsser, Figueroles, Jérica, Forcall, Cortes de Arenoso i Alfondeguilla.

Entre els mesos de març i juny, i en setembre, gràcies a ‘Titellavolta’ el Govern Provincial contribuirà a desestacionalitzar i fer més accessible la programació cultural a estes localitats, algunes d’elles molt menudes, que no poden oferir als seus veïns activitats culturals tot l’any.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios