Alfondeguilla: La diputada de Acción Social es reuneix amb l’alcalde d’Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155282_89015/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 13-03-2017
La diputada de Acción Social es reuneix amb l’alcalde d’Alfondeguilla

L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, s'ha reunit amb la diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, per a sol·licitar a la Diputació de Castelló millorar els serveis per a les persones majors del municipi. Així, Ventura ha assegurat que “el nostre principal valor són les persones majors, per açò des de l'Ajuntament d’Alfondeguilla volem millorar la seua qualitat de vida”.

Així mateix, la diputada ha adonat a l'alcalde de les últimes convocatòries de subvencions aprovades des de la Diputació de Castelló perquè les entitats locals puguen sol·licitar-les i beneficiar-se del suport de l'administració provincial amb els municipis més xicotets de la província.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios