Alfondeguilla: Alfondeguilla inaugura les obres d’ampliació i accessibilitat del cementeri municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155706_89365/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155706_89365/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 25-03-2017
Alfondeguilla inaugura les obres d’ampliació i accessibilitat del cementeri municipal

L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, i la diputada provincial Elena Vicente-Ruiz han inaugurat aquest matí les obres d'ampliació del cementeri municipal, una instal·lació que ja és totalment accessible. Així ho ha destacat l'alcalde qui ha agraït al president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, el seu suport perquè “sense l’ajuda de la Diputació aquesta obra no haguera sigut possible”.

Les obres han consistit en la compra de terrens annexos al cementeri municipal i la construcció de nous nínxols, una zona per a urnes funeràries i uns lavabos. Així mateix, s'ha col·locat una flama de trencadís que simbolitza la resurrecció.

L'actuació ha suposat una inversió de més de 120.000 euros i la Diputació de Castelló ha aportat el 80% a través del Pla d'Obres i Serveis -hui Pla Castelló 135. La resta de l'obra ha sigut sufragada amb fons municipals.

Per la seua banda, la diputada provincial, Elena Vicente-Ruiz, ha mostrat el suport de la Diputació de Castelló al municipi d’Alfondeguilla. “Des del govern provincial entenem que és important dotar de més diners als ajuntaments, per açò enguany hem duplicat de 6 a 12 milions d'euros la inversió perquè els municipis puguen escometre infraestructures necessàries com la qual avui inaugurem”.

La diputada ha assegurat que “des del govern provincial anem a seguir estant al costat dels veïns d’Alfondeguilla a través del Pla 135 o de qualsevol necessitat que tinga el municipi”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana