Alfondeguilla: Més de 400 inscrits en la Volta al Terme d’Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/158069_90715/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 25-05-2017
Més de 400 inscrits en la Volta al Terme d’Alfondeguilla

En 48 hores, 445 corredors creuaran la línia d'eixida de la Volta al Terme d’Alfondeguilla que se celebra el dissabte 27 de maig què començarà a les 6 del matí des de la plaça de l'Ajuntament. La carrera, una de les més dures del panorama nacional, amb 34 quilòmetres de recorregut, aconseguirà la seua altura màxima en la Nevera de Castro a 874 metres sobre el nivell del mar.
Els Amics de la Volta al Terme organitzen aquesta carrera que enguany celebra el seu trenta-sis aniversari. La Volta al Terme d’Alfondeguilla se celebra des de 1982 i en 2009 va acollir el Campionat d'Espanya de Carreres per Muntanya.
La Volta al Terme és una de les proves esportives de muntanya més esperades per la seua espectacularitat en el recorregut i pels paratges pels quals transcorre la carrera.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios