Alfondeguilla: L'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro es reunix amb la diputada d’Acció Social


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168965_98672/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 13-02-2018
L'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro es reunix amb la diputada d’Acció Social

La junta directiva de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Castro d’Alfondeguilla ha traslladat les seues reivindicacions a la diputada provincial d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz. Així, segons la responsable provincial, “des de l'associació d’Alfondeguilla m'han comentat que tenen problemes per a pagar els subministraments del local que no és de propietat municipal”. Per açò, “tenint en compte que les ajudes que presta la Diputació de Castelló van dirigides al material o a pagar la rehabilitació del local, anem a atendre el seu petició i des de la Diputació anem a col·laborar amb l'associació Castro per a que puguen pagar els subministraments de llum i aigua perquè puguen seguir desenvolupant la seua activitat”.
D'aquesta manera, según Vicente-Ruiz “aconseguim que es mantinga l'activitat de l'associació perquè des del govern provincial entenem que seguisquen treballant pel seu municipi és fonamental per a l’àrea d'acció social i com a element vertebrat de la província de Castelló”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios