Alfondeguilla: Medi Ambient segueix sense resoldre des de juliol les alegacions a la sanció al Club de Castro d’Alfondeguilla


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170617_100024/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 27-03-2018
Medi Ambient segueix sense resoldre des de juliol les alegacions a la sanció al Club de Castro d’Alfondeguilla

La Conselleria de Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolament Rural que va sancionar al Club de Muntanya Castro d’Alfondeguilla per haver desarollat una carrera sense l'autorització que la mateixa Conselleria no va tramitar, seguix sense resoldre les alegacions presentades pels organitzadors que si han tingut que fer-se càrrec del pago de la sanció.
L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha assegurat que “han passat més de huit mesos i el Club de Muntanya Castro seguix sense tindre cap resposta de la conselleria”.
Ventura ha explicat que “la conselleria imposa una sanció per no haver tramitat en temps i forma el permís”. Per això, “el Club va presentar alegacions que van ser desestimades. No obstant, els organitzadors van presentar un recurs que deuria haver segut contestat per part del govern autonòmic en el termini de tres mesos. Des del 16 de juliol de l'any passat, la conselleria seguix sense donar cap resposta. És vergonyós i llamentable”, ha afegit l'alcalde d’Alfondeguilla.
Cal senyalar que els organitzadors de la carrera van sol·licitar per escrit, dos mesos abans de realitzar la prova, el permís corresponent a la conselleria perque la carrera discorre pel Parc Natural de la Serra d’Espadà. “No obstant, la conselleria mai va respondre, no va fer la seua faena i va sancionar al club, alguna cosa que nos sembla illògic perque els que no van fer els deures va ser la Conselleria”, ha assegurat Ventura.
“Després de mantindre vàries reunions i de fer perdre el temps al club de muntanya, la Conselleria no s'ha dignat ni a contestar a una denúncia que no té fonament algun perque naix d'una mala gestió de la pròpia Conselleria de Medi Ambient”, ha continuat l'alcalde.
Ventura ha senyalat que "el Club s'ha posat en contacte en l'ajuntament en vàries ocasions per a traslladar-nos el seu malestar perque ells han pagat la sanció a la Conselleria que és qui té els diners de la sanció que no han pogut usar enguany en l'organització de la carrera que es va celebrar enguany a principis de març”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana