Alfondeguilla: Alfondeguilla recupera la “escoladora”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/173026_102073/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 29-05-2018
Alfondeguilla recupera la “escoladora”

L'Ajuntament d’Alfondeguilla ha netejat i endreçat l'entorn de la “escoladora", una pedra en forma de tobogan gegant que es troba en la senda de L’Arquet i que antigament era una de les zones de jocs més freqüentada pels joves del municipi.
L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “el nostre objectiu és recuperar aquest patrimoni natural perquè els xiquets i xiquetes de Fondeguilla tornen a jugar on ho feien els seus pares i iaios”.
Per a açò, l'Ajuntament d’Alfondeguilla condicionarà l'entorn de la “escoladora” i senyalitzarà la senda d'accés,
Per al primer edil, “és important no solament que recuperem el patrimoni, sinó també les tradicions i una d'elles era jugar en la “escoladora”. Volem que els nostres fills tornen i gaudisquen del que ens ha regalat la naturalesa”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios