Alfondeguilla: L’Ajuntament d’Alfondeguilla lluita contra el mosquit de la palera


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174074_102947/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 25-06-2018
L’Ajuntament d’Alfondeguilla lluita contra el mosquit de la palera

La brigada municipal d’Alfondeguilla ha començat esta setmana els treballs per a lluitar contra la cotxinilla, el mosquit de la palera que des de fa unes setmanes ha tornat a aparèixer com a conseqüència del tractament que va iniciar la Conselleria contra les paleres, sobretot les que estan més pròximes al casc urbà.
Per a poder actuar en la zona del Barranc de Castro, de més difícil accés, l’Ajuntament d’Alfondeguilla ha demanat ajuda al parc de bombers de la Diputació de Castelló per a poder actuar-hi.
L’alcalde, Salva Ventura, ha explicat que “després de demanar a qui corresponga que actue per a acabar en la cotxinilla, i al no obtindre, resposta, com a administració més pròxima a la gent hem decidit actuar”.
No obstant, l’Ajuntament d’Alfondeguila seguirà insistint per a que la Conselleria actue contra el mosquit de la palera.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios