Alfondeguilla: El Consell denega a Alfondeguilla ajudes per a l'adequació de camins rurals i la instal·lació d'un gimnàs


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180807_108629/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 10-01-2019
El Consell denega a Alfondeguilla ajudes per a l'adequació de camins rurals i la instal·lació d'un gimnàs

L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha lamentat que el Consell ha denegat ajudes per a l'adequació de camins rurals i la instal·lació d'un gimnàs en el municipi. El primer edil ha assegurat que “la Generalitat Valenciana ha donat l'esquena a Alfondeguilla. Ens denega aquestes ajudes i segueix sense complir el seu compromís de millorar en el col·legi Castro”.
Per segona ocasió, la conselleria d'Agricultura ha desestimat la sol·licitud feta per l'Ajuntament d’Alfondeguilla per a hormigonar el camí de la partida de Corralets, amb una inversió de 47.000 euros.
Així mateix, la conselleria d'Educació i Esports ha denegat una subvenció de 80.000 euros per a instal·lar un gimnàs municipal en les instal·lacions de padel. “Des de l'Ajuntament d’Alfondeguilla ja havíem redactat el projecte i el Consell ens han denegat aquesta ajuda perquè no tenen bastant diners”, ha assenyalat Ventura, qui ha demanat al govern valencià que quan tornen a tenir disponibilitat comencen pels municipis que s'han quedat fora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana