Alfondeguilla: Alfondeguilla sol·licita a Educació una reunió urgent per a solucionar els problemes de calor en el menjador escolar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185761_112904/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 28-05-2019
Alfondeguilla sol·licita a Educació una reunió urgent per a solucionar els problemes de calor en el menjador escolar

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació una reunió urgent para tracta de solucionar els problemes de calor que existeixen en el menjador escolar. El primer edil ha assenyalat que “volem posar solució a les altes temperatures dins del menjador escolar i que es realitzen les millores que necessita el col·legi com més prompte millor perquè el curs 2019-2020 comence amb el col·legi en perfectes condicions”.
L'alcalde d’Alfondeguilla ha explicat que “fa més de dos anys vam mantenir una reunió amb la conselleria i acordem realitzar algunes millores. En tot aquest temps sol hem complit des de l'Ajuntament d'Alfondeguilla sufragant la totalitat de les petites reformes, malgrat que som un ajuntament xicotet i els nostres recursos són limitats”.
Per açò, “anem a demanar a Educació, en mans de Compromís, que complisquen amb la seua paraula i assumisquen les grans obres que són necessàries”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios