Almassora: El 'bus de la marxa' connectarà Almassora i Castelló cada mitja hora durant els caps de setmana de Magdalena


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155353_89077/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-03-2017
El 'bus de la marxa' connectarà Almassora i Castelló cada mitja hora durant els caps de setmana de Magdalena

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora ha confirmat la prestació del servei de transport nocturn entre el municipi i Castelló durant els dos caps de setmana de Magdalena, una ruta que mantindrà el preu reduït de 0,50 euros que el consistori va introduir el passat any. Els usuaris podran utilitzar aquest transport durant les matinades del 18, 24 i 25 de març.
Així doncs, l'autobús eixirà cada trenta minuts des de la plaça Santa Isabel d'Almassora entre les 00.00 i les 6.30 hores. El trajecte conclourà en la plaça Borrull de Castelló, on els viatgers podran prendre el transport per a tornar fins al municipi, també cada mitja hora.
L'edil de Joventut, Xavier Trenco, ha recordat que el servei nocturn de Magdalena registra prop de 3.000 usuaris, una dada que “demostra la utilitat del transport públic” i que “confirma que la rebaixa de prop del 30% del preu del bitllet que hem obtingut n'estimula l'ús”. Trenco ha animat a veïns de totes les edats a viatjar amb autobús i a “deixar el cotxe a casa per a gaudir de la festa amb total tranquil·litat i seguretat”.
Cal afegir que el 'bus de la marxa' tornarà a funcionar durant el període vacacional de Setmana Santa. Per a aqueixa ocasió, Joventut preveu que el transport connecte Almassora amb Becicàssim durant les matinades del 14 i del 15 abril, també amb una freqüència de pas de cada 30 minuts i entre les 00.00 i les 6.30 hores. El servei realitzarà el mateix trajecte el pròxim estiu, encara que queda pendent confirmar la data en la qual començarà a operar el transport.