Almassora: El PP d’Almassora exigeix a l’alcaldessa de Compromís que reivindique una ràpida solució para al Regina Violant


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155405_89114/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-03-2017
El PP d’Almassora exigeix a l’alcaldessa de Compromís que reivindique una ràpida solució para al Regina Violant

El Partit Popular d'Almassora ha exigit a l'alcaldessa dels dos ajuntaments que no es quede de braços creuats enfront de la paralització de les obres en el col·legi Regina Violant. Així, el portaveu Luis Martínez ha assenyalat que “Susanna Nicolau hauria de ser més reivindicativa amb el conseller Vicent Marzá i defensar els interessos d'Almassora perquè els escolars deixen d'estar com més prompte millor en barracons”.
“És el moment de comprovar si, com va dir el conseller durant la seua visita a l'agost de 2015, la construcció del nou Regina Violant és una prioritat”, ha assenyalat Martínez, per la qual cosa li ha demanat a l'alcaldessa de Compromís que prenga cartes en l'assumpte i exigisca al conseller Marzà una ràpida solució perquè “está en joc que el curs 2017-2018 els escolars poden començar les seues classes en el nou centre, tal com va anunciar el conseller”.

Luis Martínez ha afegit que “per al Partit Popular el més important són les famílies d'Almassora i que els xiquets compten amb unes instal·lacions com es mereixen”. Per açò, “no entenem el silenci dels dos ajuntaments i la seua incapacitat d'exigir a Marzá que complisca la seua paraula”.