Almassora: Vuit nou estudiants es beneficien del programa Bec-Almassora Futur per a realitzar pràctiques en l'Ajuntament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155432_89135/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-03-2017
Vuit nou estudiants es beneficien del programa Bec-Almassora Futur per a realitzar pràctiques en l'Ajuntament

L'alcaldessa d'Almassora, Susanna Nicolau, i la primera tinent d'alcalde, Merche Galí, han donat la benvinguda aquest matí als vuit estudiants beneficiaris del programa Bec-Almassora Futur. Els joves s'han incorporat aquesta mateixa setmana als seus llocs de pràctiques laborals, on romandran fins al pròxim 13 de setembre realitzant tasques per a l'aplicació dels coneixements adquirits durant la seua formació universitària.
“El personal municipal està a la vostra disposició perquè aprengueu al màxim i adquiriu l'experiència laboral que tan útil us serà en el futur”, ha manifestat Nicolau davant els estudiants. L'alcaldessa ha incidit en el fet que “el programa dura ara sis mesos en lloc de tres, perquè la formació siga més completa i pugueu eixir d'ací amb noves habilitats professionals”.
Així doncs, els joves desenvoluparan les seues pràctiques en els departaments d'Informàtica, Serveis Socials, Recursos Humans, Gestió Tributària, Urbanisme y Servei Esportiu Municipal (SEM). Tots els becats treballaran a mitja jornada en dependències municipals i rebran un aportació econòmica de 500 euros mensuals.
Durant l'any 2016, una dotzena d'estudiants es van beneficiar del programa de beques creat per la Regidoria d'Hisenda i Contractació, amb l'objectiu de “oferir nova oportunitats als universitaris de la localitat i retenir el talent del nostre joves per a millorar els serveis municipals”, ha assegurat l'edil de l'àrea, Roger Beltrán. El programa Bec-Almassora Futur va ser dotat amb 28.944 euros en el pressupost de 2017, una quantitat amb la qual Ajuntament d'Almassora fa front a l'aportació econòmica que reben els estudiants i a les despeses derivades de la seua contractació.
Cal recordar que els candidats a les beques concedides per l'Ajuntament d'Almassora han participat en un concurs de mèrits en el qual s'han valorat la nota mitjana de l'expedient acadèmic, la possessió de titulacions complementàries relacionades amb l'objecte de la beca i els coneixements d'idiomes. Els funcionaris municipals encarregats de la selecció també han realitzat entrevistes laborals a cadascun dels candidats.