Almassora: El nou enterrador d'Almassora pren possessió del càrrec


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155488_89181/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-03-2017
El nou enterrador d'Almassora pren possessió del càrrec

El nou enterrador d'Almassora ha pres possessió del càrrec aquest matí en presència de l'alcaldessa, Susanna Nicolau, i el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, a més del secretari municipal. Després del tràmit administratiu, el nou operari s'ha traslladat al cementeri per a arreplegar l'uniforme i començar a treballar en les labors que des de desembre realitza un únic empleat municipal a causa de la jubilació d'un dels dos titulars de la plaça.

Aquest veí de Almasora ha resultat l'aspirant millor puntuat dels 71 que van iniciar les proves del concurse-oposició al gener. De fet, el procés s'ha estès durant prop de dos mesos a causa de les proves teòriques i pràctiques, així com el concurs de mèrits i l'entrevista personal, a més dels successius terminis perquè els candidats reclamaren en cas de considerar-ho oportú.

El procés, supervisat per un tribunal presidit per la coordinadora del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) i compost per tres vocals i un secretari, ha finalitzat avui amb la presa de possessió del càrrec. “Aquest concurs-oposició ens ha permès crear una borsa d'ocupació per a cobrir futures vacants i acabar amb la provisionalitat de la plantilla del cementeri”, ha assenyalat l'edil de Serveis Públics.

La seguretat del lloc i les condicions laborals, han assenyalat les mateixes fonts, van multiplicar les sol·licituds d'aspirants procedents de diferents ciutats espanyoles. Tots ells es van enfrontar a les preguntes sobre la llista de carrers d'Almassora, l'ordenança municipal de cementeri, el reglament de policia sanitària mortuòria de la Comunitat Valenciana, així com qüestions relacionades amb jardineria, obra de paleta i informàtica -entorn Windows i correu electrònic-, abans de passar a la prova pràctica en el propi cementeri.

Agent d'igualtat
D'altra banda, avui finalitza el termini per a presentar candidatures al concurs-oposició de la borsa de treball d'agents d'igualtat que permetrà cobrir la plaça de recent creació i futures necessitats de treball temporal. Aquest tècnic es dedicarà a l'assessorament especialitzat a dones i promoció i integració del principi d'igualtat en les polítiques municipals.

Poden participar en el procés els majors de 16 anys que estiguen en possessió d'una diplomatura o grau universitari o acreditar una formació mínima de 250 hores en perspectiva de gènere i polítiques d'igualtat d'oportunitats realitzades en un mateix curs i certificades per un organisme públic.