Almassora: Almassora distribueix 3.000 plànols informatius amb les noves direccions del passeig Marítim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-04-2017
Almassora distribueix 3.000 plànols informatius amb les noves direccions del passeig Marítim

L'Ajuntament d'Almassora ha editat 3.000 plànols dels carrers més pròxims a la primera línia de costa a fi d'informar als veïns sobre les noves direccions de diversos carrers del districte marítim. El pla per a la implantació de l'unidireccionalitat en el passeig Marítim entrarà en funcionament demà divendres i té com a objectiu millorar la seguretat de vianants i vehicles en els trams en els quals la via és més estreta.
La llista de carrers editada pel consistori mostra, mitjançant fletxes, els nous sentits de totes les vies i arreplega altres dades com l'existència de banda sonores, espills en la interseccions, senyals de gir obligatori, restriccions de velocitat o carrils bici. La Regidoria de Platges distribuirà les 3.000 còpies entre els establiments del districte marítim, així com espais públics com la reguarda policial o el centre social de Carabineros. Els plànols també estaran disponibles en la casa consistorial, la biblioteca municipal i el complex de la piscina municipal.
De moment, la modificació de les direccions només afecta a la meitat nord de la costa. A causa del retard que pateixen les obres del projecte de regeneració que la Direcció General de Costes està duent a terme a Almassora i que requeriran del pas de camions de gran tonatge, el consistori ha optat per aplicar l'unidireccionalitat únicament entre el carrer Ponent i el Camí de la Mitgera.
Així doncs, per al tram situat entre Ponent i Camí Catalans, el sentit de la circulació serà en sentit Vora Riu, mentre que entre Catalans i Camí Om Blanc, els vehicles es dirigiran cap al Grau de Castelló. El tros de passeig comprès entre Om Blanc i la Mitgera mantindrà la bidireccionalidad.
Així mateix, els autobusos escolar i urbà també modifiquen el seu recorregut, de manera que l'accés a la platja el realitzaran pel Camí Benafelí, des d'on es dirigiran a la travessia de Sant Josep per a prendre el Camí Catalans. Des d'allí eixiran al passeig Marítim, pujaran pel Camí Om Blanc, i tornaran a la travessia de Sant Josep fins a connectar de nou amb el Camí Benafelí, el passeig Marítim, Vora Riu, l'avinguda Mediterrània i el Camí la Mar, per a tornar al nucli urbà.
L'Ajuntament d'Almassora espera testar durant les pròximes setmanes el funcionament d'aquest pla, que va ser recolzat pels veïns en el Consell d'Associacions Veïnals. Per a mantenir informat a conductors i vianants, els departaments de Seguretat i Platges reforçaran les presència policial en el districte durant els primers dies d'aplicació de les noves direccions.