Almassora: Almassora distribueix 3.000 plànols informatius amb les noves direccions del passeig Marítim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156440_89868/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-04-2017
Almassora distribueix 3.000 plànols informatius amb les noves direccions del passeig Marítim

L'Ajuntament d'Almassora ha editat 3.000 plànols dels carrers més pròxims a la primera línia de costa a fi d'informar als veïns sobre les noves direccions de diversos carrers del districte marítim. El pla per a la implantació de l'unidireccionalitat en el passeig Marítim entrarà en funcionament demà divendres i té com a objectiu millorar la seguretat de vianants i vehicles en els trams en els quals la via és més estreta.
La llista de carrers editada pel consistori mostra, mitjançant fletxes, els nous sentits de totes les vies i arreplega altres dades com l'existència de banda sonores, espills en la interseccions, senyals de gir obligatori, restriccions de velocitat o carrils bici. La Regidoria de Platges distribuirà les 3.000 còpies entre els establiments del districte marítim, així com espais públics com la reguarda policial o el centre social de Carabineros. Els plànols també estaran disponibles en la casa consistorial, la biblioteca municipal i el complex de la piscina municipal.
De moment, la modificació de les direccions només afecta a la meitat nord de la costa. A causa del retard que pateixen les obres del projecte de regeneració que la Direcció General de Costes està duent a terme a Almassora i que requeriran del pas de camions de gran tonatge, el consistori ha optat per aplicar l'unidireccionalitat únicament entre el carrer Ponent i el Camí de la Mitgera.
Així doncs, per al tram situat entre Ponent i Camí Catalans, el sentit de la circulació serà en sentit Vora Riu, mentre que entre Catalans i Camí Om Blanc, els vehicles es dirigiran cap al Grau de Castelló. El tros de passeig comprès entre Om Blanc i la Mitgera mantindrà la bidireccionalidad.
Així mateix, els autobusos escolar i urbà també modifiquen el seu recorregut, de manera que l'accés a la platja el realitzaran pel Camí Benafelí, des d'on es dirigiran a la travessia de Sant Josep per a prendre el Camí Catalans. Des d'allí eixiran al passeig Marítim, pujaran pel Camí Om Blanc, i tornaran a la travessia de Sant Josep fins a connectar de nou amb el Camí Benafelí, el passeig Marítim, Vora Riu, l'avinguda Mediterrània i el Camí la Mar, per a tornar al nucli urbà.
L'Ajuntament d'Almassora espera testar durant les pròximes setmanes el funcionament d'aquest pla, que va ser recolzat pels veïns en el Consell d'Associacions Veïnals. Per a mantenir informat a conductors i vianants, els departaments de Seguretat i Platges reforçaran les presència policial en el districte durant els primers dies d'aplicació de les noves direccions.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios