Almassora: Almassora activa el diumenge el servei d'autobús gratuït a la Romeria de Santa Quitèria


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157405_90367/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-05-2017
Almassora activa el diumenge el servei d'autobús gratuït a la Romeria de Santa Quitèria

La regidora de Festes d'Almassora, Isladis Falcó, ha confirmat l'establiment, diumenge que ve, del servei especial de transport públic gratuït per a acostar als veicnos a l'ermita de Santa Quitèria durant la Romeria en honor a la patrona. L'autobús estarà en funcionament des de les 8.30 fins a les 18.30 hores i inclourà parades en la platja d'Almassora en l'inici i fi de servei.
El primer autobús eixirà del passeig marítim a les 8.30 hores i repetirà el trajecte des del casc urbà cada mitja hora a excepció dels trams compresos entre les 9.30 i les 10.30 hores i entre les 15.00 i les 16.00 hores. L'últim trajecte eixirà del ermitorio de la patrona a les 18.30 hores i culminarà en la costa per a tornar després de passar la jornada en els voltants de l'ermitori.
En el casc urbà les parades estaran situades en l'avinguda José Ortiz (zona de càrrega i descàrrega enfront del número 8), Boqueres (en les proximitats de l'encreuament amb José Ortiz i en la parada de l'autobús interurbà), carrer Sant Quitèria, grup Pius XII i parada final en la confluència dels camins Santa Quitèria/Vora Rambla. Al seu retorn, els punts de baixada de viatgers seran els situats en els carrers Santa Quitèria, Trinitat, avinguda José Ortiz i plaça d'Espanya.
Els assistents a la Romeria rebran el tradicional rotllet i copeta a la seua arribada al paratge al matí. L'esplanada posterior acollirà durant tota la jornada un parc infantil per a entretenir als més xicotets, mentre que l'ermita albergarà la missa oficiada per mossén Juan Ángel Tapiador a les 12 hores amb la presència de la reina, les dames, la corporació i els fidels. Els assistents a l'acte religiós podran contemplar el resultat de la rehabilitació del temple.
Proclamació de la reina
Mentre, els preparatius se succeeixen en el Recinte Fester per a acollir demà la gala de proclamació oficial de Paula Cubertorer Llop a partir de les 22.30 hores. La jove es convertirà en la regna número 56 de les festes d'Almassora amb una cort d'honor formada per Alba Caravaca Bernal, Mónica Moral Grifo, Irene Delgado Puig i Andrea Sánchez Giménez. Sobre l'escenari de la carpa del camí Benafelí, la reina sortint, Marta Gargallo Limo, i les seues dames escenificaran el relleu en el cicle festiu.