Almassora: L'Ajuntament d'Almassora sol•licita la incorporació de set treballadors a través del programa Avalem Joves


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157489_90421/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-05-2017
L'Ajuntament d'Almassora sol•licita la incorporació de set treballadors a través del programa Avalem Joves

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almassora va aprovar ahir el document mitjançant el qual l'executiu local sol•licita els fons necessaris per a contractar set treballadors a través del programa Avalem Joves. En aquest cas es tracta de la línia orientada a les administaciones locals, que podran incorporar a les seues plantilles durant un any a joves aturats menors de 30 anys.
Així doncs, el consistori aspira a disposar de tres professionals qualificats, que serien un enginyer tècnic, un tècnic d'ocupació i un altre de turisme. A través de la línia mixta del programa, l'administració local també sol•licitarà fons per a la contractació de dos treballadors de perfil administratiu i altres dos que cubririen el lloc de conserge.
cal assenyalar que aquells joves que es troben en situació de desocupació i desitgen optar a ser contractats pel consistori almazorense, hauran d'estar necessàriament inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a açò, l'edil de Joventut, Xavier Trenco, recomana acudir com més prompte millor a les oficines d'ocupació a fi de formalitzar el tràmit i recorda que “a l'Ateneu Jove els interessats tenen tota la informació i els recursos necessaris per a registrar-se, a més de poder consultar qualsevol dubte amb el personal municipal”.
El document aprovat per l'equip de govern serà remès al Servef, que haurà de resoldre l'import final que subvenciona a l'Ajuntament d'Almassora per a les contractacions. Posteriorment, el Servef remetrà a l'administració local els perfils dels candidats registrats en la Garantia Juvenil i que s'adapten als llocs oferits. Les despeses derivades de les contractacions contemplades en el programa Avalem Joves seran sufragades per l'Ajuntament d'Almassora i per la Conselleria d'Ocupació, motiu pel qual la Junta de Govern s'ha compromès a dotar els fons necessaris una vegada el Servef resolga la sol•licitud presentada.
El programa Avalem Joves pretén generar noves oportunitats d'ocupació i formació per a persones joves, a més de promoure la competitivitat de les empreses i fomentar el emprendimiento. En aquesta mateixa línia, l'Ajuntament d'Almassora ha engegat diverses iniciatives com la creació d'unes beques universitàries o la formació per a empresaris i emprenedors, que la Regidoria de Joventut va oferir en col•laboració amb el Centre Europeu d'empreses innovadores (CEEI) de Castelló. Així mateix, la Regidoria d'Ocupació ha contractat a 26 treballadors a través del pla municipal, els beneficiaris del qual gaudiran de la primera pujada salarial en cinc anys.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios