Almassora: PP:Compromís i PSPV d’Almassora contracten, per separat i sense parlar-ho, dos concerts de Pep El Botifarra


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-05-2017
 

L'ajuntament d'Almassora ha contractat de nou al cantautor Pep Gimeno ‘El Botifarra’. Si el passat mes d'abril, Diana Benlliure, de Compromís i regidor de Normalització Lingüística, organitzava el concert del cantautor dins de l'acte de lliurament dels premis literaris; ara, Isladis Falcó, del PSPV i regidor de Cultura, ha organitzat un concert del Botifarra per al pròxim 17 de juny.
“A aquestes altura de la legislatura, és indiscutible ja la falta de coordinació entre els dos ajuntaments que han contractat amb un mes i mitjà de diferència el mateix cantautor”, ha assegurat el portaveu del Partit Popular, Luis Martínez.
“Sempre hem dit que a Almassora hi ha dos ajuntaments i ahir ho van tornar a demostrar. En el ple d'ahir ens van confirmar que Compromís i PSPV no han parlat sobre les activitats que estaven organitzant”.
Mentre els dos ajuntaments gasten els diners de tots a repetir concerts del cantautor preferit de Compromís, “les famílies d'Almassora paguem un 15% més per la taxa de la brossa”. Així, el portaveu popular ha exigit als dos ajuntaments “que parlen més entre ells i coordinen la seua gestió perquè la seua descoordinació la paguem tots els veïns d'Almassora”.