Almassora: Detingut per amenaçar amb un destral a una dona i a la Policia a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157540_90456/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Sucesos | 17-05-2017
Detingut per amenaçar amb un destral a una dona i a la Policia a Almassora

La Policia Local d'Almassora ha detingut aquesta matinada a un home de 47 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i danys. L'individu va ser arrestat a les 4.30 hores després de la trucada d'un veí a la sala del 112 que va alertar que l'agressor es trobava colpejant vehicles i portes amb un destral en un carrer de la localitat.
Desplaçades dues patrulles al lloc dels fets, els agents van observar a l'individu assegut dins d'un vehicle totalment destrossat després d'haver-ho colpejat repetidament amb el destral que portava en la mà. Els policies li van convèncer per a abandonar l'eina en la part posterior i eixir del cotxe, on va ser detingut.
Els testimonis van assenyalar que l'arrestat es va presentar en un domicili de la localitat i va començar a colpejar el seu propi vehicle amb el destral. Una veïna va eixir al carrer alertat pel soroll, moment en què l'agressor es va aproximar esgrimint l'eina i la va amenaçar de mort. Després de la fugida de la dona per a refugiar-se en casa, l'home, visiblement alterat i agressiu, va començar a colpejar repetidament el cotxe fins a danyar-ho.
Els agents van confiscar el destral i van detenir a l'individu per amenaces a la dona i a la pròpia Policia Local. Després del trasllat a dependències policials per a la lectura de drets i instrucció de les corresponents diligències, la unitat li va traslladar a la caserna de la Guàrdia Civil per a la seua posada a disposició judicial.