Almassora: PP: Compromís i PSPV rebutgen exigir de nou al Consell l’enderrocament de l’Edifici 167 com reclamen els veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157544_90460/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-05-2017
PP: Compromís i PSPV rebutgen exigir de nou al Consell l’enderrocament de l’Edifici 167 com reclamen els veïns

Compromís i PSPV d'Almassora han rebutjat debatre en el ple la moció del Partit Popular que exigia l'enderrocament de l'Edifici 167. El portaveu del Partit Popular, Luis Martínez, ha assenyalat que “la nostra moció arreplega el sentir dels veïns que demanden amb insistència l'ensulsiada de l'immoble però, en aquesta ocasió, els dos partits que ostenten el govern d'Almassora van negar que es debatera en el ple del passat dilluns la nostra proposta”.
L'edil del PP explica que “esta moció l'hem debatut en dues ocasions i en ambdues va ser aprovada per unanimitat a l'octubre de 2015 i al gener de 2016. No obstant açò, veiem com a pansa el temps i els dos ajuntaments són incapaços d'exigir a la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Ordenació del Territori que derroque l'Edifici 167 i sanege la parcel·la”.
Luis Martínez ha assegurat que “no portem la moció al ple per capritx. Ho fem avalats per les exigències dels propietaris dels edificis contigus que temen per la seua seguretat, sobretot després de l'incendi que es va produir el passat 20 d'abril en l'Edifici 167”.
Així, el portaveu ha destacat la “irresponsabilitat” de Compromís i PSPV perquè “si estan d'acord amb l'enderrocament de l'immoble haurien de treballar, que complisquen els acords aconseguits en el ple i exigisquen al Consell l'enderrocament”.