Almassora: Almassora inverteix 30.000 euros en la residència de la tercera edat per a millorar les instal•lacions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159192_91269/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-06-2017
Almassora inverteix 30.000 euros en la residència de la tercera edat per a millorar les instal•lacions

La junta d'accionistes de la Residència Municipal de la Tercera Edat d'Almassora va aprovar ahir dilluns els comptes relatius a l'exercici de 2016, en el qual el centre ha obtingut un resultat positiu. Després de la sessió, la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, va manifestar la voluntat del consistori d'injectar 30.000 euros durant l'exercici de 2017, que es destinaren a millorar les instal•lacions i el material del que disposa el geriàtric i fer més confortable la vida dels residents.
Gràcies a aquests fons, els usuaris ja gaudeixen del nou mobiliari d'exteriors adquirit per l'adreça del centre, que permet que passen més temps en el jardí de la residència. A més, està prevista la instal•lació d'una barana en alguns trams de la façana de manera que els desplaçaments siguen més còmodes per als ancians.
En aquesta mateixa línia, Belliure va assenyalar la voluntat del seu departament d'adquirir sofàs per als passadissos de la primera planta, a fi de facilitar el descans dels usuaris. La residència també incorporá mobiliari d'oficina i material informàtic i renovarà les cortines de la planta baixa -les de la primera planta van ser adquirides el passat any-, així com part de part de la roba de llit dels residents.
“Demostrem, un any més, el nostre ferm compromís amb la millora dels serveis públics i, en concret, amb el benestar de les persones majors i dependents”, ha confirmat la regidora, qui ha celebrat que enguany els usuaris i els seus familiars ja gaudisquen plenament “dels beneficis que ha suposat la incorporació de nou personal al centre”.
Respecte a les millores, cal assenyalar que la Residència Municipal de la Tercera Edat d'Almassora S. a. va tancar l'exercici de 2016 sense pèrdues i amb una reducció del cost per plaça per a les arques municipals. Tot açò després d'incorporar a una auxiliar d'infermeria i una treballadora social i després de retornar la paga extra de 2012 als treballadors.
Per tots aquests motius Belliure va assegurar que “hem pogut revertir la situació de precarietat que teníem després de tants anys de retallades amb reforços en personal i millores en els instal•lacions”, un fet que “demostra que és possible oferir un servei digne sense augmentar de manera significativa la despesa i sense pèrdues”. L'edil va agrair l'eficiència de la gestió “per part del gerent i dels professionals que formen la plantilla, que es mereixen tot el nostre reconeixement”.