Almassora: Almassora llançarà a la fi de mes un nou portal municipal de navegació senzilla i intuïtiva


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/160801_92105/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-07-2017
Almassora llançarà a la fi de mes un nou portal municipal de navegació senzilla i intuïtiva

L'Ajuntament d'Almassora ultima els detalls de la nova web municipal, el llançament de la qual està previst per a finals d'aquest mes. El disseny del portal ha sigut elaborat des de la perspectiva dels usuaris i usuàries, per a fer que la navegació siga més senzilla i el públic puga accedir a les diferents aplicacions de manera intuïtiva.
Amb aquesta iniciativa, el consistori agafa totalment el control sobre la imatge i l'allotjament de la plataforma municipal, que actualment está integrada en el servidor de la Diputació de Castelló. En aquest sentit, l'edil de Modernització, Susanna Nicolau, ha lamentat que “en els últims mesos la pàgina web ha registrat nombroses caigudes i fallades, algunes durant hores, un fet que afecta tant als tràmits que realitzen els ciutadans, com a la feina del personal municipal”. “Ara, assumim la responsabilitat d'oferir aquest servei de manera directa a tots els veïns, una decisió que ens farà guanyar flexibilitat i oferir un servei més útil, adaptat a les necessitats del municipi”, ha incidit la regidora.
Un dels aspectes més interessants per als internautes serà la incorporació de nous cercadors interns que permetran localitzar ràpidament tràmits, ordenances, formularis, informació inclosa al portal de transparència, etc. El gestor d'incidències també serà renovat i integrat en la nova web municipal d'Almassora.
De cara a l'engegada del portal, els tècnics municipals que gestionen la versió digital dels seus departaments han participat en sessions de formació per a familiaritzar-se amb la nova interfície d'administració i conèixer les possibilitats que ofereix el gestor web. Així mateix, el personal han sigut informat sobre el tipus de dades, documents i tràmits que hauran de trobar els veïns en la web, el quals hauran de ser actualitzats per al llançament.