Almassora: Felip (PP): L'Estat compleix amb Almassora i hui s'inicia el compte arrere per a concloure en un mes la regeneració de la nostra platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/163391_94148/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-09-2017
Felip (PP): L'Estat compleix amb Almassora i hui s'inicia el compte arrere per a concloure en un mes la regeneració de la nostra platja

“Hui s'inicia el compte arrere per a rebre, en el termini d'un mes, les obres de regeneració de la nostra costa”. Nuria Felip, regidora del Grup Municipal del Partit Popular a Almassora, ha posat en valor el treball de l'Estat, representat pel subdelegat del Govern, David Barelles, “que gràcies al seu esforç i compromís, a la seua obstinació i treball, ha aconseguit que avui Almassora reinicie les reivindicades obres de regeneració”. Un projecte que està previst que concloga en un termini aproximat d'un mes “i que ens permetrà a tots els veïns gaudir d'un litoral protegit i reforçat”.
El projecte que el Ministeri de Medi ambient va licitar al juny de 2014 i va adjudicar al desembre d'aqueix mateix any, conclourà després de millorar la defensa d'un litoral “històricament regressiu per l'efecte del Port”, ha recordat Felip. “Durant anys vam considerar que la defensa que s'havia executat en Pla de la Torre no era suficient i així li'l vam fer saber a l'Estat, en mans del PSOE, en la inauguració d'aquella primera intervenció”.
Era el 17 de desembre de 2007 i el llavors alcalde, Vicente Casanova, reclamava completar unes obres que tota Almassora considerava inacabades. No seria fins a l'arribada del Partit Popular al Govern d'Espanya, al desembre de 2011, quan el projecte va tornar a entrar en la cartera del Ministeri de Medi Ambient. Ignorat durant anys pel PSOE, la regeneració de Benafelí tornava a convertir-se en una prioritat per a Costes que, finalment, licitava la intervenció l'any 2014.
“Han passat més de dos anys des de llavors, i s'ha superat un concurs de creditors en el qual va caure l'empresa que es va adjudicar inicialment les obres. No obstant açò, els problemes que han sorgit al llarg del projecte s'han salvat per part del subdelegat del Govern amb una agilitat i diligència absolutes. I gràcies a aqueix esforç avui es reprenen unes obres que en qüestió de setmanes estaran executades i lliurades als veïns d'Almassora”.