Almassora: Jordi Casals repeteix podi en el mundial de pesca a càsting


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164003_94635/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Deportes | 08-10-2017
Jordi Casals repeteix podi en el mundial de pesca a càsting

El podi de Jordi Casals en l'última edicion del Càsting Word Championship de pesca, celebrat en Szamotuly (Polònia) ha suposat un nou podi del almazorense en aquest campionat. Després d'un arriscat llançament amb un pes de 18 grams, Casals va aconseguir el tercer lloc i el bronze d'aquesta modalitat, un triomf que va poder haver sigut major a causa de la regularitat de l'atleta durant les proves prèvies.
“Vaig apostar per a arribar més lluny i, encara que no vaig aconseguir guanyar, és tota una satisfacció haver quedat entre els tres millors del món”, ha assegurat l'esportista davant el regidor d'Esports, Xavier Trenco, que ho ha rebut en l'Ajuntament d'Almassora com a reconeixement al seu assoliment. “Jordi és un exemple de constància i una mostra de l'esforç que els afeccionats als esports més minoritaris han de fer per a poder entrenar i competir”, ha incidit l'edil. Per a Trenco “és una satisfacció que, entre participants arribats d'Àsia i de tota Europa, destaque un esportista d'Almassora”.
En el campionat, celebrat a principis de setembre, Casals també es va fer amb el setè lloc en la categoria de 7,5 grams. Com a competidor oficial de proves internacionals des de l'any 2008, Casal acumula nombrosos títols en el seu currículum esportiu. L'atleta rep suport de l'Ajuntament d'Almassora dins del seu programa d'ajudes a esportistes individuals i ha sigut reconegut pel Comitè Olímpic Español com a esportista d'elit i membre de la federació espanyola.