Almassora: El cartell taurí del Roser arriba al seu equador a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164084_94703/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-10-2017
El cartell taurí del Roser arriba al seu equador a Almassora

El cartell taurí de la fira del Roser arriba avui al seu equador a Almassora després de l'èxit de les dues exhibicions del dimarts i sense ferits en les tres primeres jornades. La programació del dia també inclou una nova edició de màgia per a xiquets, la demostració de rebosteria de Mestresses de Casa i dues propostes musicals: un concert en valencià i un tribut a Mecano.
Quant a l'àmbit taurí, la plaça Major acollirà l'eixida de “Paellero”, l'exemplar de El Parralejo patrocinat per la penya El Comboi, a les sis de la vesprada. En segon torn, reina i dames es desplaçaran fins a la plaça de la Picaora per a contemplar l'eixida de “Jacaranda”, un bou de la ramaderia Mare de Déu finançat per la ACT La Picaora i la penya El Porrat. Els cerrils prendran el relleu així a l'entrada i prova de vaques de Javier Tárrega “El Gallo”, de Moncofa, prevista per a la una.
La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït l'esforç de la Comissió del Bou i els col·laboradors taurins perquè la seguretat del recinte estiga garantida en tot moment. A més, Falcó ha ressaltat la col·laboració de les penyes amb seu en la Vila per a evitar l'entrada de llandes i vidre al recinte dels bous i prevenir així possibles caigudes dels corredors.
Per la seua banda, la sala Espai Mercat manté oberta l'exposició de pintura “El arte se viste de luces” de Manuel Franch. Els interessats a visitar-la poden fer-ho de 19 a 21 hores fins al 16 d'octubre. La mostra, que permet comprar les obres exposades, repassa el vestit del torero, la seua costura i detalls amb especial atenció al colorit.
A més, en el dia d'avui els penyistes tenen una cita amb el reciclatge en la plaça Santa Teresa. Ecovidrio i l'Ajuntament d'Almassora arreplegaran els envasos de vidre que dipositen les penyes entre les 12 i les 16 hores. La iniciativa es repetirà el dissabte. El col·lectiu que més quilos lliure per al seu tractament i reciclatge en les plantes especialitzades rebrà una cistella de productes gastronòmics.
La jornada conclourà amb el festival Rock en valencià amb els grups Egalité, Nius de Nit i Bajoqueta Rock, a més d'un dj per a tancar, en el Recinte Fester. Per la seua banda, la plaça Pere Cornell albergarà un tribut a Mecano a partir de la mitjanit per a tancar l'activitat del dimecres.
Dijous 12
La jornada de demà inclou la inauguració del monument Les Calderes en la plaça Pere Cornell (11 hores) i la missa en honor a la Verge del Pilar (12). En l'apartat taurí, Hermanos Guillamón, de Sant Joan de Moró, s'ocuparan de l'entrada i prova de vaques per la Vila, mentre que a la vesprada els aficionats podran gaudir de tres exhibicions: un Torrehandilla, un Partido de Resina i un Lagunajanda.