Almassora: La matrícula de la UNED Sènior creix un 29% en un any a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164253_94836/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-10-2017
La matrícula de la UNED Sènior creix un 29% en un any a Almassora

La matrícula de la UNED Sènior d'Almassora ha crescut un 29,1% enfront de les dades de l'última edició. El curs va arrancar ahir amb 31 inscrits, set més que en l'exercici anterior. La regidora d'Educació, María José Tormo, ha valorat el balanç “com més que positiu, ja que confirma que l'oferta dissenyada per a aquest curs compta amb el vistiplau de l'alumnat”.
El consistori ha estimat oportú mantenir el preu de la matrícula per a l'exercici 2017/2018 en 140 euros, una altra de les raons que, en opinió de Tormo, ha contribuït a l'augment del nombre de matrícules registrades en el termini habilitat pel SIAC. El cicle va arrancar ahir i finalitzarà el 9 de maig de 2018 amb classes dilluns i dimecres entre les 17 i les 20 hores.
El primer quadrimestre s'estendrà fins al 31 de gener i inclourà assignatures de podologia i fisioteràpia, geografia d'Espanya i educació física per a majors els dilluns, classes que van començar ahir en l'Aula de Formació de l'Ajuntament d'Almassora. Els dimecres l'alumnat indagarà en les tradicions valencianes, la igualtat com a dret davant l'administració pública i la memòria històrica.
En total, la Regidoria d'Educació ha plantejat 12 assignatures distribuïdes en dos quadrimestres i adaptades a les peticions de l'alumnat, que en aquesta ocasió va sol•licitar la inclusió de matèries relacionades amb el benestar en la tercera edat. És per açò que el segon quadrimestre, que començarà el 12 de febrer, la programació inclourà classes de musicoteràpia, ioga adaptat a majors i tècniques per a alleujar el dolor i l'envelliment amb esport, entre unes altres. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana