Almassora: PP: PSPV i Compromís neguen des de juny dades del Regina Violant que el PP sol·licitar per registre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165142_95576/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-11-2017
PP: PSPV i Compromís neguen des de juny dades del Regina Violant que el PP sol·licitar per registre

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora espera des del passat 3 de juliol que els dos ajuntaments que governen la localitat, PSPV i Compromís, faciliten la informació que el partit va sol·licitar el 26 de juny per registre amb l'objectiu de conèixer les dades relatives a la paralització del col·legi Regina Violant.
“Aquesta és la mostra palpable del grau de transparència d'aquests dos ajuntaments. Han passat 4 mesos i seguim esperant la documentació. Un expedient que tal com exigeix el Reglament d'Organització i Funcionament (ROF) ha de tenir resposta en menys d'una setmana i que passats quatre mesos seguim sense rebre”.
Des del Partit Popular consideren que aquesta opacitat i falta de transparència demostra “un absolut menyspreu cap als milers de veïns de la localitat. No solament als qui van decidir recolzar el projecte del Partit Popular, sinó a tots els ciutadans. Perquè negar informació és demostrar quin és el tarannà d'aquestes dues formacions polítiques que s'han repartit els despatxos de l'ajuntament”.
En la instància presentada el 26 de juny se sol·licitava de PSPV i Compromís conèixer les accions empreses pel consistori reclamant documentació a la Conselleria d'Educació sobre l'estat de l'obra i sol·licitant el contingut i dates de les possibles reunions mantingudes entre Generalitat i empresa adjudicatària de les obres.
Cal recordar que les obres del centre educatiu estan paralitzades des de fa més de 10 mesos, malgrat que la Conselleria d'Educació que dirigeix Compromís i PSPV va ser coneixedora dels fets el 26 de gener d'aquest mateix any. “Des del PP hem oferit a PSPV i Compromís un front comú perquè es pose fi a aquesta situació. No és possible que la incompetència d'els qui avui estan al capdavant de la Conselleria d'Educació delegant les obres als ajuntaments seguisquen impassibles davant aquesta paràlisi que afecta a 600 alumnes del nostre municipi. Volem que els dos ajuntaments que ens governen defensen els interessos dels veïns en lloc de dedicar-se a donar cobertura i protegir a els qui des del Consell segueixen sense donar solucions”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana