Almassora: Festa de Cap d'Any per a acomiadar 2017 a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166298_96585/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Almassora | General | 06-12-2017
Festa de Cap d'Any per a acomiadar 2017 a Almassora

El Recinte Fester d'Almassora acollirà una multitudinària celebració de Nit de cap d'any el pròxim 31 de desembre, una iniciativa nova organitzada per la Junta Local de Festes per a acomiadar l'any i entrar en 2018. Així ho ha desvetlat la regidora de Cultura, Isladis Falcó, durant la presentació d'aquest esdeveniment per al qual és necessari reservar plaça, que donarà dret a “resopar” de matinada.
“Volem acomiadar l'any com es mereix i donar la benvinguda a 2018 amb una gran festa en la qual puguen participar tots els veïns”, ha assenyalat. En aquest sentit, els interessats tenen fins al pròxim dia 29 per a inscriure's en el punt d'informació situat en la planta baixa del consistori. La reserva de places és gratuïta i servirà per a comptabilitzar l'aforament de les taules i cadires.
Tal com ha indicat Falcó, la pretensió de la Junta Local de Festes és que els veïns es reunisquen en l'encreuament del Raval amb el carrer Sant Quitèria per a prendre els raïms sota el rellotge del carrer Trinitat. A continuació la festa es desplaçarà fins al Recinte Fester, on actuarà l'orquestra Tranze. En últim lloc, una discoteca mòbil amenitzarà la vetlada fins a la matinada per als qui es resistisquen a marxar-se a casa.
“La Junta Local de Festes necessita un registre dels participants per a distribuir taules i cadires, que seran similars a les de l'acte de presentació de la reina, perquè tots aquells veïns que opten per celebrar la nit de Cap d'Any a Almassora compartisquen una estona de xarrada asseguts i el 'resopar' que repartirem de matinada”, segons Falcó. L'edil ha animat a sumar-se a aquesta proposta “que convida a deixar el cotxe a casa i compartir una estona de festa amb amics i família en el Recinte”.
Amb motiu del Nadal, la seua delegació ha preparat també projeccions de cinema, el concurs de pessebres, l'arribada del carter real i la cavalcada de Reis, entre altres activitats que presentarà la setmana vinent. Almassora se suma així a les celebracions del Nadal, que un any més tornaran a comptar amb la Expoentreteniment o la Fira de Nadal per a atendre a públic de totes les edats i interessos.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios