Almassora: El PP lamenta que el PSPV done l'esquena als veïns de la platja en la reunió amb el Consell per a exigir avanços per a la pantalla verde


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167536_97570/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 10-01-2018
El PP lamenta que el PSPV done l'esquena als veïns de la platja en la reunió amb el Consell per a exigir avanços per a la pantalla verde

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha lamentat que el PSPV de la localitat no haja acompanyat als veïns de la platja en la reunió que ahir van mantenir amb representants de la Conselleria de Medi Ambient per a exigir el desbloqueig de la construcció de la pantalla verda.
“Després de dos anys i mig de paràlisi d'aquest projecte que para Compromís era prioritari en 2014, quan estava en l'oposició, és la primera vegada que els veïns tenen l'oportunitat de qüestionar directament als mandataris autonòmics sobre l'estat de la infraestructura”, tal com han indicat fonts del Partit Popular.
Des del Grup Municipal del PP “celebrem que s'haja produït aquesta presa de contacte. Volem que s'avance en aquest projecte que nosaltres deixem avançat amb un estudi de la valoració dels terrenys i amb una proposta de desenvolupament per al sòl que havia de comprar-se”. “Des de llavors solament han hagut anuncis i un evident desistiment de funcions per part dels dos partits que governen el nostre municipi, que en lloc de situar-se al costat dels residents s'han posicionat al costat dels seus col·legues a València, justificant l'absència retirada de diners en els pressupostos autonòmics que any rere any s'han aprovat”.
De fet, ha explicat Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, “aquesta ha sigut una de les queixes principals que ens han transmès els residents en la reunió que hem mantingut amb ells. Es van fer molts anuncis, però cap ha prosperat i l'estat de la platja és, en molts sectors, d'absolut abandó”.
És per açò que “la reunió en el Consell ens alegra, perquè és l'objectiu que tots hem de perseguir, ja siga en el govern o en l'oposició. Avançar perquè els nostres veïns tinguen el millor servei i es resolguen els problemes. Per aquest motiu lamentem profundament que el PSPV haja decidit ignorar aquestes demandes i no haja acompanyat als veïns per a reforçar el missatge que Almassora existeix i aquesta obra és prioritària. Creiem que és en aquests moments quan hauria d'haver defensat més als residents i no quedar-se asseguts en els seus despatxos”, ha considerat Martínez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana