Almassora: La residència d'Almassora obre la contractació per a cobrir una plaça de gestió administrativa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168740_98490/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-02-2018
La residència d'Almassora obre la contractació per a cobrir una plaça de gestió administrativa

La Residència i Centre de Dia Municipal de Persones Majors Depenents d'Almassora ha obert el termini per a la creació d'una borsa que servirà per a la contractació d'un o una professional especialitzat en Gestió i Administració Pública. Les candidatures podran presentar-se fins al pròxim 22 de febrer, tal com reflecteixen les bases publicades avui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).
“Aquesta nova borsa permetrà contractar un tècnic en administració general per a millorar la gestió del centre”, ha manifestat la regidora de Serveis Socials i Sanitat, Diana Belliure. L'edil ha incidit que aquesta nova incorporació “permetrà recuperar tot el personal que teníem abans de les retallades”, ja que “se suma a les contractacions que ja vam fer d'una psicòloga i una treballadora social” i situa les despeses de personal en 1.176.713,92 euros. Per a Belliure, l'ampliació de la plantilla implicarà “millorar l'atenció a les persones usuàries i a les seues famílies”
Així doncs, la valoració dels aspirants es dividirà en tres fases, de la qual la primera serà un concurs de mèrits. El tribunal atorgarà fins a 20 punts per experiència professional en càrrecs i centres similars. Amb fins a 5 punts es valorarà la possessió de títols universitaris complementaris a sol•licitat i amb fins a un punt altres formacions relacionades amb les funcions a desenvolupar.
Així mateix, aquelles persones que hagen treballat com a docents o ponents en matèries vinculades al lloc de treball al que opten en aquest procés podran rebre fins a dos punts per açò i entre 0,25 i 1,25 punts per l'acreditació de coneixements de valencià. Posteriorment, els candidats seleccionats seran convocats a la segona fase del procés inclourà un exercici, puntuable del zero al 10. Les cinc persones amb major puntuació en els dos primers apartats seran convocades para una entrevista personal, un últim estadi en el qual podran obtenir fins a tres punts.
Cal recordar que el pressupost destinat a despeses de personal del present exercici creixerà en 54.445,39 euros respecte a 2017. Durant aquest 2018, la Residència i Centre de Dia Municipal de Persones Majors Depenents d'Almassora tornarà a comptar amb 43 professionals en plantilla, una quantitat que supera les 42 persones contractades en 2011, quan van començar les retallades en matèria de personal. Gràcies a aquests fons, el centre podrà crear el lloc de tècnic d'administració general i un altre d'auxiliar de cuina i neteja.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana