Almassora: Casanova (PP): Si hem tardat un any en rescindir el contracte, no podem perdre un altre en licitar les obres del Regina Violant


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168744_98494/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-02-2018
Casanova (PP): Si hem tardat un any en rescindir el contracte, no podem perdre un altre en licitar les obres del Regina Violant

La rescissió del contracte d'adjudicació del col·legi Regina Violant d'Almassora va ser ahir objecte de debat en el ple de Les Corts a preguntes del diputat autonòmic del PP, Vicente Casanova. El portaveu del PPCV va demanar al conseller que després de perdre un any a rescindir el contracte d'adjudicació d'obres que Compromís i PSPV van adjudicar el 21 de desembre de 2015, “no podem perdre un altre a licitar les obres del centre educatiu”.
El prec es va formular en la Càmera Autonòmica, en el transcurs d'un ple en el qual Casanova va intervenir per a preguntar al conseller d'Educació, Vicent Marzà, si tenia previst complir l'acord del 23 de novembre pel qual es va comprometre a licitar les obres del centre abans del 23 de febrer. “Li queden dues setmanes. Per favor, li pregue que treballe perquè aquesta licitació siga possible i els terminis administratius no tornen a dilatar-se per falta de compromís i treball”.
El col·legi Regina Violant es va licitar el 27 de març de 2015 per un import de 6.929.490,11 euros. El 21 de desembre de 2015, PSPV i Compromís van adjudicar a Torrescamara el projecte per 5.169.399,62 euros, la qual cosa comportava una baixa econòmica d'1.760.090,49 euros. No obstant açò, les obres no arrancarien fins a passats sis mesos. El 28 de juny de 2016 se signava l'acta de replanteig amb l'empresa i arrancava el projecte que el 26 de gener de 2017 entrava en una suspensió d'obres que s'ha perllongat durant més d'un any.
Des del PP han tornat a tendir la mà per a “avançar”. “És obligació de tots ser capaços de donar respostes eficaces i desbloquejar aquesta situació. Amb la rescissió s'ha resolt un greu problema que ha paralitzat el projecte durant més d'un any. Ara tenim un altre objectiu no menys important: ser capaços d'agilitar la licitació de la nova obra i d'adjudicar, sense més retards, el projecte perquè el col·legi estiga finalitzat com més prompte millor”, ha declarat el diputat autonòmic del Partit Popular.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana