Almassora: Almassora instarà a la Subdelegació del Govern a regular el tràfic en l'accés a la N-340 des del ‘Scalextric’


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171114_100452/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-04-2018
Almassora instarà a la Subdelegació del Govern a regular el tràfic en l'accés a la N-340 des del ‘Scalextric’

L'Ajuntament d'Almassora sol•licitarà a la Subdelegació del Govern de Castelló que regule l'accés a la N-340 des de el ‘Scalextric’ per a evitar que es produïsquen retencions en les hores punta a l'eixida del municipi. Els embossos es produeixen a causa del tall realitzat per Adif des d'ahir en el carrer Sant Jaume, un dels principals vials d'entrada al polígon Ramonet i d'eixida cap a Vila-real, que obliga a desviar la circulació pel pont que travessa la carretera nacional.
Tal com ha recomanat la Policia Local, que ja ha incrementat les hores de presència en els dos punts clau d'aquesta actuació, la intervenció dels cossos de seguretat de l'Estat en la carretera nacional faria més fluïda l'entrada dels vehicles. Posat que la Policia Local no té competència per a actuar en aqueixa via, l’Ajuntament instarà a l'administració nacional a col•laborar en la regulació del tràfic.
Així mateix, els agents municipals estaran presents tant en el ‘Scalextric’ com en la rotonda del carrer Sant Jaume des de les 7.00 hores fins a les 20.30 hores de manera ininterrompuda. Els comandaments policials i l'executiu municipal han convingut l'ampliació d'aquest horari en 30 minuts a primera hora del matí i altres 30 a última de la vesprada per a “suavitzar els embossos en les hores de major afluència de vehicles”, en paraula de l'edil del de Seguretat, Roger Beltrán.
Cal destacar que les obres de reparació en la via del tren s'estendran fins al pròxim 10 de maig, per la qual cosa el tràfic romandrà tallat fins a aqueixa data. En aquest període, Adif reforçarà els paraments del cofre de la via, així com l'estructura amb fibra de carboni. A més, realitzaran un tractament per a frenar la deterioració de les peces d'acer i evitar despreniments de materials.
Al seu torn, Facsa aprofitarà el tall del vial per a millorar la canalització d'aigua potable al costat de les signatures del polígon. El cap de servei de la concessionària va visitar ahir les obres per a estudiar una actuació en l'escomesa situada del dret del pont.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana