Almassora: L'Ajuntament d'Almassora dissenya la il·luminació interior del nou pavelló de gimnàstica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172492_101615/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-05-2018
L'Ajuntament d'Almassora dissenya la il·luminació interior del nou pavelló de gimnàstica

L'Ajuntament d'Almassora ultima els treballs de construcció del nou pavelló de gimnàstica del poliesportiu La Garrofera. La creació de la instal·lació elèctrica i la configuració de la il·luminació interior de l'edifici seran les següents fases del projecte, en les qual l'enginyer municipal i la subministradora del consistori començaran a treballar en els propers dies.
Per definir el disseny definitiu, la Regidoria d'Esports ha volgut comptar amb l'opinió de l’entrenadora del Club de Gimnàstica Artística d'Almassora, Patricia Plasencia. La responsable de l'entitat ha visitat les obres en companyia de l'edil d'Esports, Xavier Trenco, i ha indicat les necessitats d'il·luminació per dur a terme els entrenaments així com la situació de les preses de corrent. També a petició de Plasencia, el consistori instal·larà una estructura de la qual penjarà una corda perquè les i els gimnastes puguin realitzar exercicis d'enfortiment muscular.
“La propera temporada, més d'un centenar de gimnastes podran gaudir per primera vegada a Almassora d'una instal·lació pròpia i amb les dimensions necessàries per practicar totes les modalitats d'aquest esport”, ha assegurat l'edil d'Esports, Xavier Trenco. “El nou pavelló cuadruplicará l'espai del qual disposava fins ara el club de gimnàstica”, ha recordat el regidor en referència a les dimensions de la sala.
Així doncs, la concessionària ja ha culminat l'aplicació de productes d’ignifugació mitjançat el pintat de l'interior de l'estructura. Una vegada els operaris rematen els treballs d'obra i culminen la neteja, el Servei Esportiu Municipal (SEM) emprendrà la instal·lació dels aparells que ompliran la nau. En aquesta fase destaca la dotació d'un tatami de gairebé 170 metres quadrats que el departament que dirigeix Xavier Trenco va adquirir en 2017 per al club i en al qual va destinar prop de 22.000 euros.
Cal recordar que el pressupost d'aquestes obres és de 139.135,10 euros. Els treballs van començar al gener de 2018 i han suposat la creació d'un nou espai cobert per a la pràctica esportiva al municipi. El nou pavelló de gimnàstica d'Almassora tindrà unes dimensions 458,23 metres quadrats i 11 metres d'altura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana