Almassora: Almassora promociona la música amb lletres inclusives per a les festes de Santa Quitèria


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172498_101621/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-05-2018
Almassora promociona la música amb lletres inclusives per a les festes de Santa Quitèria

A tan sols dos dies de començar la festa de Santa Quitèria, Almassora última els detalls per a acollir les celebracions en honor a la patrona. Un dels treballs que han completat els operaris ha sigut la instal·lació en la plaça d'Espanya de la cartelleria de la campanya ‘Fes tractes amb els bons tractes’, impulsada per la Regidoria d'Igualtat per a fomentar “el respecte cap a les dones i cap a qualsevol persona que participe en la festa”, com ha recordat la primera tinent d'alcaldessa i edil de l'àrea, Susanna Nicolau.
D'acord amb aquest objectiu, Igualtat promocionarà una llista de cançons carregades de missatges lliures de masclisme, inclusió i d'apoderament de la dona. Un total de 50 títols d'artistes nacionals i internacionals formen part de la proposta, que inclou temes pop, electrònics i ritmes llatins en anglès, castellà i valencià.
“Volem que el tracte igualitari i el respecte cap a la dona regnen en aquestes festes, però també aspirem a promoure l'acceptació de diferents rols i models femenins”, ha assegurat Nicolau en referència a la diversitat en la imatge de les i els músics que protagonitzen aquesta llista. D'aquesta manera, els temes de cantants com Gossip, Pink, Rozalén, Madonna o Lara Sajen tenen cabuda en aquesta acció.
Cal destacar que la llista ‘Fes tractes amb els bon tractes’ pot trobar-se en el perfil de YouTube de l'Ajuntament d'Almassora. La selecció dels títols que la conformen ha sigut realitzada pel departament d’Igualtat en base a la llista Beldur Barik BBPlaylist, elaborada pel Institut Basc de les Dones Emakunde.
Cinema per la Igualtat
La Casa de Cultura acollirà aquest dijous 17 la projecció de la pel·lícula ‘Amour’, inclosa dins del cicle de Cinema per la Igualtat. El passe serà a les 19.00 hores i suposarà la penúltima exhibició el cicle impulsat des del passat mes d'octubre pel departament que encapçala Nicolau. El consistori tancarà la iniciativa cinematógráfica amb la cinta francesa ‘Un Amor d'Estiu’, que podrà veure's en la Casa de Cultura el pròxim 14 de juny.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana