Almassora: Almassora obri el termini per a optar al quiosquet de la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172527_101645/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-05-2018
Almassora obri el termini per a optar al quiosquet de la platja

L'Ajuntament d'Almassora ha obert el termini per a optar a la concessió del quiosquet d'estiu en la platja de Benafelí. L'alcaldessa, Merche Galí, ha recordat en roda de premsa que es tracta d'una caseta que haurà d'aportar l'adjudicatari, en la qual podrà servir begudes i aliments envasats que no precisen de preparació culinària. El termini per a presentar ofertes finalitza divendres que ve 25.
La caseta ha de ser desmuntable per a estar situada en la costa de Benafelí entre el 15 de juny i el 16 de setembre. El pressupost base de licitació és d'1.200 euros a l'alça. A més, l'adjudicatari haurà de fer-se càrrec de la taxa per cànon per ocupació del domini públic marítim-terrestre, exigida pel Ministeri de Medi Ambient, que ascendeix a un màxim de 2.409,75 euros.
“Entenem que un quiosquet d'aquestes característiques podria revitalitzar l'oci de la platja d'Almassora i que els veïns que passen allí les seues vacances d'estiu troben una oferta de restauració més completa sense necessitat d'haver de desplaçar-se a localitats veïnes”, ha assenyalat Galí.
La regidora de Platges, Amaya Gómez, ha convidat als empresaris a sumar-se a aquest concurs públic amb la presentació de les proposicions en l'oficina del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de l'Ajuntament fins a les 14 hores de l'últim dia del termini habilitat. Els sobres poden lliurar-se personalment o per correu postal per a optar a aquests negocis.
Quant a les característiques del recinte, el plec tècnic estableix una superfície màxima de la caseta de 20 metres quadrats que podrà estar envoltada per una terrassa de 120 metres quadrats com a màxim en la qual es col•locarà una tarima de fusta per a delimitar la zona. Entre les condicions establides figura també la necessitat d'organitzar activitats culturals i esportives complementàries a les organitzades per l'Ajuntament d'Almassora durant els mesos de juliol i agost. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana