Almassora: El comerç d'Almassora es prepara per a la gran afluència de públic que generarà ‘El Rey León’


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174664_103455/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-07-2018
El comerç d'Almassora es prepara per a la gran afluència de públic que generarà ‘El Rey León’

Els preparatius per a l'espectacle tribut a ‘El Rey León’, que aquest dissabte gaudiran més de 1.500 persones en la platja d'Almassora, ja han començat. La delegació de Turisme, a càrrec d'Amaya Gómez, i la Policia Local han creat un dispositiu de seguretat al que estaran destinades tres unitats del cos municipal i per al qual, a més, compten amb el suport d'un equip de seguretat privada.
A fi d'aprofitar la gran afluència de públic, la Regidoria de Comerç i l’Associació de Professionals i Comerciants d'Almassora (Aproca) obriran aquest dissabte la Fira d’Estiu, en la qual una dotzena d'establiments del municipi es traslladaran a les parades habilitades per a l'ocasió en el Roser del Mar. Tendes de calçat, moda, articles de regal o papereria i serveis com a fotografia, esdeveniments, hostaleria o enmarcació es donaran cita en el la fira.
“A més dels bons preus que, coincidint amb l'època de rebaixes, presenten els comerços, aquest esdeveniment complementarà i espectacle i contribuirà a dinamitzar l'activitat en les hores prèvies i posteriors al concert”, ha assegurat l'edil de Comerç, Roger Beltrán. No en va, tal com ha indicat el portaveu de Aproca, Javier Navarro, els establiments oferiran els seus productes a partir de les 17.30 hores i romandran oberts al públic fins a la 1.00 de la matinada.
Pel que fa a l'organització del concert de ‘El Rey León’, la Regidoria de Turisme instal·larà un miler de cadires enfront d'un escenari de prop de 250 metres quadrats, a més d'atraccions inflables perquè xicotetes i xicotets s'entretinguen abans de l'inici del musical. “Aquest espectacle ha suscitat un gran interès en el nostre municipi i en els municipis propers, així que volem mostrar el millor d'Almassora a tots els que ens visiten i que xiquetes, xiquets i majors es vagen amb bon sabor de boca”, ha assegurat la regidora de l'àrea, Amaya Gómez.
Quant al tràfic, dos vehicles policials tallaran el pas en el carrer Mestral, on s'instal·laran les tendes i on habilitaran l'accés fins a la zona de butaques. Els residents, tindran reservada una àrea per a estacionar els seus vehicles en el Roser del Mar. Els agents també dirigiran els conductors fins a les zones d'aparcament situades en els carrers paral·lels al passeig Marítim. Així mateix, el consistori comptarà amb una ambulància per motius de seguretat i reforçarà el servei de banys, amb la instal·lació de dues noves condícies portàtils.
Cal recordar que l'espectacle es desenvoluparà a l'aire lliure i ella accés serà gratuït. L'elenc de la companyia Onbeat interpretarà els temes més populars de les pel·lícules 1, 2 i 3 de Disney, en un muntatge en el qual una girafa de més de tres metres d'altura farà les delícies dels més xicotets.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana