Almassora: Almassora remodelarà la plaça Víctimes del Terrorisme a petició veïnal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175529_104211/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-08-2018
Almassora remodelarà la plaça Víctimes del Terrorisme a petició veïnal

L'Ajuntament d'Almassora ha reservat 30.000 euros per escometre millores a la plaça Víctimes del Terrorisme, a l'entorn de Villa Lola. Les peticions registrades per l'equip de govern durant la celebració del Dia del Veí al barri el passat mes de juny es materialitzaran en els propers mesos, tal com es va comprometre l'alcaldessa, Merche Galí, i els edils presents.
El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) s'encarregarà del redisseny del parc que funciona com a epicentre del barri. Els tècnics tindran en compte les peticions per millorar el paviment dels jocs infantils i acabar amb les molèsties de la font, al mateix temps que valoraran nous elements per donar ombra a un recinte molt freqüentat per nens i persones majors.
En aquest sentit, el disseny de la plaça Víctimes del Terrorisme inclourà també mobiliari nou i papereres per atendre la sol•licitud de millorar els serveis públics en un entorn molt freqüentat. “Són 30.000 euros que acomodaran el parc a les necessitats de la ciutadania que ho utilitza, que és qui ens va transmetre en persona les seves propostes per millorar la zona”, segons l'alcaldessa.
Aquesta part ha incidit en l'increment de la vigilància per atallar actituds incíviques com l'estacionament de vehicles en els accessos al parc, els excrements de mascotes fora dels recintes habilitats per a això i l'existència de solars abandonats sense barrar a pocs metres d'aquest epicentre del barri Villa Lola. D'altra banda, Serveis Públics estudiarà la possibilitat de modificar i incrementar punts de recollida de residus per reciclar.
Manteniment
A més, aquest departament ha dut a terme l'asfaltat de vies com Nules i Del Pi, al barri de Corell, després de la finalització de les obres de clavegueram d'aigua potable o la plaça Rei En Jaume i l'avinguda José Ortiz en els trams més deteriorats per l'ús. En aquests moments, l'empresa encarregada de la senyalització està pintant les indicacions vials en els espais ja asfaltats.
D'igual forma, els treballs coincideixen amb les obres de la fase II al carrer Sant Jaume, que amb aquesta actuació sumarà més d'1.000 metres de voreres accessibles. Les obres, que tenen un termini d'execució de tres mesos, afecten al tram entre els carrers Albocàsser i Dos de Maig, en el tram sud del nou bulevard. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana