Almassora: Almassora tria l'encarregat de manteniment després de finalitzar les proves


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175594_104262/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-08-2018
Almassora tria l'encarregat de manteniment després de finalitzar les proves

L'Ajuntament d'Almassora ha finalitzat les proves per a la formació d'una borsa de treball d'encarregat de manteniment, lloc que ocuparà l'aspirant millor valorat. El llistat amb les puntuacions figura ja en el tauler d'anuncis de la web municipal per a consulta i/o interposició de possibles reclamacions. En cas de no produir-se al•legacions, el nomenament del nou professional tindrà lloc en els pròxims dies per a la seua incorporació al servei en breu.
L'alcaldessa, Merche Galí, ha agraït als 13 aspirants que van iniciar les proves el seu interès per ocupar un lloc “imprescindible per al manteniment d'edificis, instal•lacions i vies públiques, així com necessitats específiques de grans esdeveniments esportius o festes patronals”. Per açò, les bases de la convocatòria destaquen que el lloc comporta la disponibilitat per a realitzar fora d'horari i en dies festius treballs que no hagen pogut executar-se durant la jornada laboral o per exigència de les instal•lacions.
Respecte a les condicions de la plaça d'encarregat cal destacar que aquest operari s'ocuparà també de logística i magatzem, a més de labors de reparació i manteniment, repartiment de senyalització, muntatge i desmuntatge d'escenaris i reposició d'instal•lacions, entre uns altres. A causa de les especificitats del lloc descrites, el professional formarà part del servei de guàrdia amb disponibilitat de 24 hores en torns per a atendre imprevists i situacions d'emergència.
Acabat el procés de selecció, ha especificat l'alcaldessa, l'operari s'incorporarà a “un dels departaments amb més volum de treball per a mantenir Almassora en òptimes condicions”. La urgència de la incorporació es deu a les necessitats inajornables del servei, que aborda el manteniment dels edificis, instal•lacions i vies públiques. D'ací es desprenen els requisits de la plaça: permís de conduir B1 i titulacions relacionades amb electricitat i electrònica, manteniment, obra civil o edificació.
Serveis Socials
La primera edil ha recordat també la recent incorporació de tres persones a Serveis Socials que tindran com a principal repte la tramitació de la nova renda garantida en el termini més breu possible, a més de gestionar ajudes d'emergència social i tasques de valoració domiciliària, entre unes altres. “Seguim acollint-nos a tots aquells plans que altres administracions, i el propi Ajuntament, posen al nostre abast per a donar oportunitats laborals a la ciutadania”, ha indicat sobre aquest tema. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana