Almassora: Més de 330 efectius vetlaran per la seguretat de les festes del Roser d'Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176848_105363/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-09-2018
Més de 330 efectius vetlaran per la seguretat de les festes del Roser d'Almassora

El dispositiu de seguretat creat per a les pròximes festes en honor a la Mare de Déu del Roser d'Almassora comptarà amb 337 operatius municipals, dels quals 57 correspondran al reforç extraordinari amb el qual la Policia Local afronta les celebracions. El municipi tindrà, a més, el suport d'altres cossos i forces de seguretat entre els quals figuren la Policia de la Generalitat, Protecció Civil, el Consorci Provincial de Bombers i la Guàrdia Civil.
Aquesta última serà la responsable de garantir la vigilància en les zones perifèriques del municipi, com la platja o els polígons industrials, així com de realitzar controls en els accessos al municipi. La seua presència està assegurada també en els voltants del Recinte Fester, on complementaran els treballs del cos de seguretat local. Així mateix, la Policia Local mantindrà les mesures de protecció activades en anteriors festejos per a evitar la invasió de vehicles en punts amb gran afluència de públic, tals com la col•locació de jardineres o de vehicles policials.
La coordinació de totes aquestes actuacions s'ha completat durant la junta de seguretat celebrada aquest matí en l'Ajuntament d'Almassora a la qual han acudit l'alcaldessa, Merche Galí, i la subdelegada del Govern, Soledad Ten. La primera tinent d'Alcaldia, Susanna Nicolau, i els regidors de Seguretat i Festes, Roger Beltrán i Isladis Falcó, respectivament, també s'han implicat en la creació del dispositiu especial que s'activarà el pròxim 5 d'octubre.
Cal destacar que l'acte que comptarà amb majors mesures de seguretat serà el tancament de cerrils programat per a dissabte 6 d'octubre i en el qual participaran 12 dels 16 voluntaris amb els quals Protecció Civil col•laborarà en aquestes festes, a més de la Policia de la Generalitat. El cos autonòmic també estarà present en la resta d'actes taurins, mentre que els bombers han garantit la seua presència en el castell de focs artificials que tancarà els actes en diumenge 14 d'octubre.
Trobada amb l'associació de veïns de Botànic Calduch
Després de la junta de seguretat, la subdelegada i l'equip de govern s'han reunit per primera vegada amb el representant de l'associació veïnal de l'entorn de la plaça Botanic Calduch. El capità de la Guàrdia Civil, Antonio Benítez, i el sergent d'Almassora, Enrique Coronado, ha informat de les actuacions de vigilància i inspecció d'habitatges que la benemérita està duent a terme en la zona. Per la seua banda, el portaveu dels col•lectius veïnals s'ha compromès a traslladar a la resta de socis el procediment per a comunicar-se amb els cossos de seguretat davant qualsevol incident i a canalitzar les queixes per molèsties que es produïsquen.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana