Almassora: El CD Almazora i el CF Joventut es consoliden com a promotors turístics del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176849_105364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Deportes | 18-09-2018
El CD Almazora i el CF Joventut es consoliden com a promotors turístics del municipi

L'Ajuntament d'Almassora i els clubs locals de futbol Almassora i Joventut han aconseguit un acord per a promocionar la marca turística del municipi per tercera temporada. Els equips de tots dos clubs lluiran l'eslògan ‘Almassora, viu-la’ en les equipacions per a aquesta temporada. El president del CD Almazora, Víctor Herrero, i la seua homòloga en el CF Joventut han presentat els dissenys de les samarretes als regidors Turisme i Esports, Amaya Gómez i Xavier Trenco, respectivament.
Tots dos han desitjat que el seu joc faça que es parle d'Almassora en molts pobles i ciutats i que açò atraga més visitants. Per a tots aquells que visiten el municipi durant els campionats que tots dos clubs organitzen o durant les jornades de partit, Gómez ha recordat que existeixen activitats que poden realitzar en un matí o en una vesprada com “visitar els museus del Torrelló i del Joguet, fer una ruta pel nucli antic amb una guia virtual i descobrir la riquesa de flora i fauna de la desembocadura del Millars”.
Per la seua banda, Trenco ha recordat que aquesta promoció turística forma part de la subvenció que els clubs reben de part de l'Ajuntament d'Almassora, gràcies a la qual fan front, entre altres despeses, a les fitxes federatives dels seus esportistes. El regidor d'Esports els ha desitjat “molts gols i molt d’encert” per a aconseguir els seus objectius durant aquesta temporada i ha avançat que “estem estudiant noves accions amb el Joventut i amb l'Almazora per a promocionar l'esport entre la població escolar”.
La pròxima partit en el qual el primer equip del CD Almazora lluirà aquesta equipació serà el programat per a aquest dissabte enfront de l’Alqueries, el qual es disputarà al Pesudo a les 19.00 hores. El primer equip femení del CF Joventut rebrà a Boqueres al Mislata aquest diumenge en una trobada en el qual esperen portar-se els punts necessaris per a mantenir-se entre els millors equips de la Segona Divisió.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana