Almassora: Jordi Casals puja al podi del mundial de pesca inland


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177665_106060/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-10-2018
Jordi Casals puja al podi del mundial de pesca inland

L'especialista en pesca Jordi Casals s'ha alçat de nou amb una medalla de bronze en el Campionat Mundial de Pesca Inland Càsting celebrat a Suècia, la qual cosa suposa el tercer triomf de la seua carrera en una competició d'aquesta categoria. Aquest títol completa una temporada d'excepció per a l'almassorí, qui també va aconseguir l'or en el XLVII Campionat d'Espanya Inland Càsting el passat mes de juny.
Com a reconeixement de l'Ajuntament d'Almasora, Casals ha sigut rebut per l'alcaldessa, Merche Galí, i el regidor d'Esports, Xavier Trenco, en la casa consistorial, on l'han felicitat per aquest nou èxit que suma al seu nodrit palmarès. De fet, ja va rebre el premi d'esportista de l'any en la passada Gal•la de l’Esport Local per la seua trajectòria. El pròxim objectiu de l'esportista és el mundial de Japó, fins a on viatjarà el pròxim any per a revalidar els seus anteriors títols internacionals.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios