Almassora: Almassora accelera la nova licitació del trinquet


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177718_106098/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-10-2018
Almassora accelera la nova licitació del trinquet

L'Ajuntament d'Almassora ha fet públics aquest matí els plecs que regiran la contractació de les obres del trinquet municipal, un projecte elaborat sobre la base dels treballs ja executats per l'anterior contractista. El cost estimat pels tècnics municipals per a la part restant del projecte és de 723.668,01 euros i el termini per a la realització de les obres és de vuit mesos.
La nova licitació s'ha realitzat “en temps rècord”, com ha destacat el regidor d'Esports, Xavier Trenco. I és que la liquidació definitiva de l'anterior contracte es va tancar el passat 26 de setembre, per la qual cosa el procediment ha tirat endavant en només dues setmanes. Trenco ha agraït “el treball coordinat i la celeritat de les gestions” dutes a terme pel personal municipal, un reconeixement al qual s'ha unit l'alcaldessa, Merche Galí.
Així doncs, el nou plec de condicions arreplega que la puntuació dependrà tant de les condicions de l'oferta econòmica com del programa de treball vinculat a aquesta. La mesa de contractació valorarà la solucions tècniques, la planificació i distribució de tasques, les condicions de treball, l'estudi d'afeccions i els mitjans dels quals el licitador dispose. Així mateix, el consistori exigeix que la persona responsable de l'obra siga la mateixa durant tot el període d'execució i que el delegat d'obra explique es tècnic titulat i compta amb experiència acreditada en projectes similars.
En el contingut de l'informe tècnic que acompanya a aquest concurs, l'arquitecte municipal apunta a la necessitat d'evitar la contractació per lots dels treballs posat que “s'incrementarien els costos de producció” i les molèsties veïnals. El departament d'Urbanisme també considera que “no existeixen unitats d'obra que contemplen únicament el subministrament” sinó que “totes comporten la instal•lació i la realització de treballs complementaris”, per la qual cosa descarten desglossar el projecte d'execució.
Cal destacar que aquest contracte és el segon que Almassora licita electrònicament, per la qual cosa la presentació de les proposicions únicament podrà realitzar-se en el perfil del contractant del consistori situat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini per a concórrer a aquesta oferta serà de 20 dies naturals, que començaran a comptar a partir de l'endemà a l'anunci del procediment en aquest portal.
Així mateix, la contractació del projecte d'execució del trinquet d'Almassora està subjecta als paràmetres dels fons Feder, ja que aquesta instal•lació esportiva forma part de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) amb la qual Unió Europea dona suport al municipi a través de la concessió de cinc milions d'euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana