Almassora: Almassora reunirà 20 comerços locals en la Fira de Nadal més participativa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179783_107762/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179783_107762/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-12-2018
Almassora reunirà 20 comerços locals en la Fira de Nadal més participativa

L'oferta de la Fira de Nadal 2018 es multiplicarà gràcies a la participació d'una vintena d'establiments locals, en l'edició amb més concurrència de l'esdeveniment comercial. “Ha sigut l'any en què més peticions hem rebut i omplirem tot l'espai disponible en el recinte amb una gran varietat de productes”, com ha confirmat el president de l'Associació de Professionals i Comerciants d'Almassora (Aproca), Javier Navarro, qui ha animat a la ciutadania a comprar els detalls nadalencs en els negocis locals durant el cap de setmana del 14 al 16 de desembre.
Com a al·licient a l'oferta comercial, la Regidoria de Comerç ha confirmat la realització d'activitats infantils i de concerts en directe, a més de l'obertura d'un servei de bar per a “combinar les compres amb una estona d'oci i diversió”, en paraules del regidor de l'àrea, Roger Beltrán. No en va, el grup de batucada de l’Escola de Música Mestre Agut tocarà durant la inauguració de la fira, prevista per a la vesprades del divendres a les 18.30 hores.
Així mateix, tots els comerços participants oferiran els seus productes per al sorteig de regals que es realitzarà durant la vesprada del diumenge, entre tota la clientela que haja comprat en la Fira de Nadal. Com a tancament de l'esdeveniment, el públic també podrà gaudir de la xocolatada que patrocinaran els empresaris.
“Els professionals tenen moltes esperances dipositades en aquesta fira, amb la qual impulsem la campanya més important l'any per al comerç i en la qual esperem una gran afluència de públic”, ha apuntat Beltrán. “Comprar en els establiments locals és garantia de qualitat, però també de proximitat si volem fer alguna devolució o canvi, unes polítiques en les quals els han evolucionat notablement en els últims anys”, ha assegurat l'edil.
Així doncs, la Fira de Nadal obrirà les seues portes divendres que ve a les 18.30 hores en la plaça Pere Cornell, mentre que el dissabte 15 els veïns podran visitar-la de 10.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 21.00 horas. Durant la jornada del diumenge, l'horari de matí serà idèntic i a la vesprada els establiments romandran oberts fins a les 20.00 hores.
Jugem als bons tractes
Aproca donarà suport en aquesta fira la campanya ‘Jugem als bons tractes’ que el departament d'Igualtat ha llançat per a aquest Nadal, amb l'objectiu d'afavorir l'elecció de jocs i joguets no sexistes. En aquest sentit, Beltrán ha destacat que “el xicotet comerç permet rebre una atenció personal i directa i és l'espai per a rebre els millors consells professionals a l'hora d'encarregar els regals dels xicotets de la casa”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana