Almassora: Claramonte (PP): ?El PSOE castiga a milers de famlies d'Almassora amb la pujada del disel?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180833_108653/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-01-2019
Claramonte (PP): ?El PSOE castiga a milers de famlies d'Almassora amb la pujada del disel?

El PP presenta una moci al plenari del dilluns per a posar fre a una mesura injusta que ?lesiona els interessos d'autnoms i vens d'Almassora?

?El PSOE va a castigar a milers de famlies d'Almassora que posseeixen un vehicle disel pel seu injust desig fer caixa amb la pujada del disel perqu el president del Govern es vaja de festa amb el Falcon?. Aix ho ha considerat el regidor del PP a Almassora, Jos Claramonte, qui ha anunciat que el Grup Municipal presentar una moci al ple del dilluns per a vetar aquesta mesura ?que solament genera pobresa i danya durament les economies de les classes treballadores?.
?La pujada del gravamen del disel s injusta i innecessria. I esperem que el PSPV i Comproms, que governen per separat el nostre poble, planten cara a aquest tipus de mesures que en la prctica demostren que el PSOE riu de tots els espanyols?.
Per a Claramonte, a les famlies d'Almassora els va a costar aquesta pujada del disel milers d'euros mentre el president del Govern ?es mofa de tots nosaltres quan agafa el Falcon per a anar-se de tabola i desprs no t vergonya a afirmar que s'ha gastat 282 euros de tots els espanyols?.
Claramonte recorda que ha sigut el Partit Popular ?el que a Almassora ha rebaixat la contribuci un 24,4%; l'impost de vehicles un 10%; ha aconseguit que s'aproven bonificacions per a cotxes amb motors ecolgics; i ha aconseguit que es recolzen ajudes econmiques per a les famlies monoparentals?.
Una poltica de suport a les famlies d'Almassora ?que contrasta amb la poltica de recaptaci fiscal que apliquen els 'dos ajuntaments' que governen la nostra localitat?. De fet, ha recordat Claramonte, ?el primer que van fer PSPV i Comproms res ms repartir-se els despatxos va ser aprovar una pujada del 15% de les brosses. Un 'tasazo' que a data d'avui segueixen mantenint i que els ha perms ingressar 800.000 euros en quatre anys a costa de les famlies?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana