Almassora: Tormo (PP): “Almassora necessita la revolució de les idees que Casado garanteix a Espanya”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180867_108682/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-01-2019
Tormo (PP): “Almassora necessita la revolució de les idees que Casado garanteix a Espanya”

La candidata del PP a les eleccions reivindica la “il•lusió” que permeta “que el nostre poble transforme paràlisi i desesperança en mobilització i energia”

“La major revolució que pot viure Almassora és escoltar les idees dels nostres veïns per a transformar la paràlisi en mobilització i energia”. María Tormo, candidata del PP a les eleccions municipals, ha reivindicat el model Casat com a “garantia de futur i oportunitats per a Espanya”.
“Som capaços de tot. La motivació, la il•lusió i l'energia dels nostres veïns són el motor que necessita Almassora per a abandonar la paràlisi en la qual hem caigut des de fa anys”. És l'acció “que mereixen per justícia les centenars de famílies del nostre col•legi Regina Violant; els nostres veïns del grup Fátima amb l'enderrocament de l'edifici 167; els residents de la nostra platja, que segueixen sense veure avanços en la pantalla verda; el trinquet municipal, paralitzat des de fa un any; els nostres esportistes, que segueixen esperant un projecte de poliesportiu que atenga les seues necessitats...”.
María Tormo (PP) reclama “un projecte d'idees, el dels nostres veïns, que és pilar i base fonamental d'un poble que és patrimoni de tots”. “Casado contagia energia, il•lusiona amb la seua obstinació i vocació, i és precisament el que desitge per al meu poble, escoltar, aprendre i revolucionar de la mà dels meus veïns, que són els únics protagonistes d'aquest projecte”.
La candidata, que ha assistit a València a la presentació de candidats que ha comptat amb el líder nacional del PP, ha confiat en el “valor de les idees, grans i xicotetes, perquè totes sumen i ens fan millorar”. “Compartir amb els veïns d'Almassora aquest projecte tan il•lusionant no solament és un privilegi com a veïna que sóc del meu poble, sinó un repte en el qual desitge nodrir-me de totes les opinions i criteris”. Perquè en el projecte del Partit Popular d'Almassora, “caben totes les postures, les crítiques especialment, perquè d'elles aprenem a millorar i a ser capaces de convertir les adversitats en oportunitats”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana