Almassora: Tormo (PP) invita als xiquets a convertir les seus idees en els grans projectes d'Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181669_109392/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181669_109392/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-02-2019
Tormo (PP) invita als xiquets a convertir les seus idees en els grans projectes d'Almassora

La candidata del PP convoca als ms menuts a un berenar, el proper divendres dia 8, per talde recollirels seus desitjos ?perqula seua lucidesas magnfica?

?Els xiquets sn la meua passi, per tamb sn la meua professi. Sc mestra del col?legi Ambaixador Beltrn i la lucidesa que tenen els ms xicotets a voltes ens deixa sense arguments?. ?Sn aqueixes petites idees les que han de convertir-se en els grans projectes d'Almassora i els xiquets sn una part ms del nostre poble que no podem ni devem ignorar?.
Dibuixos, escrits, idees, propostes, queixes, crtiques... ?tot va a ser benvingut divendres que ve 8 en un berenar que hem organitzat per a escoltar als nostres xicotets?. Sota el lema 'Dibuixa'm Almassora', la candidata del PP per Almassora, Mara Tormo, pretn prendre nota de ?la sinceritat que malbaraten els xiquets, del malament que ho hem fet i del ben que ho podem fer. Perqu tot suma. L'important s escoltar?.
El berenar a la qual les famlies poden apuntar-se reservant plaa a travs de wasap, se celebrar divendres que ve 8 a les 17.00 hores en una cafeteria del carrer Sant Fernando, Parchis Chis, especialitzada en xiquets. ?L'objectiu s escoltar als xiquets i prendre nota de les seues idees, de les seues propostes. Del que necessita Almassora i encara no hem sigut capaos d'oferir?.
Tormo ha reivindicat les idees dels xiquets, ?perqu sn clares, valuoses i amb raonaments aclaparadors. El repte com a adults s recuperar-les i pensar que nosaltres tamb vam ser xiquets i vam creure que havien coses en el nostre poble que podien millorar?.
Amb l'esperit d'escoltar, de ser d'utilitat per a Almassora, Tormo espera mobilitzar a desenes de xiquets i xiquetes de la localitat que desitgen que les seues idees siguen tingudes en compte per a millorar Almassora. ?Els poltics som servidors pblics. Si deixem d'escoltar als nostres vens perqu estem ms ocupats a atendre a les cmeres, ens estarem equivocant. Per a en aquest berenar solament van a haver-hi idees, ni una cmera?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana