Almassora: Tormo (PP): “És una sort que els xiquets m'hagen ficat deures per a millorar Almassora”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181890_109590/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-02-2019
Tormo (PP): “És una sort que els xiquets m'hagen ficat deures per a millorar Almassora”

Mestra del col•legi Ambaixador Beltrán i candidata a l'alcaldia pel PP, Tormo escolta les idees dels vora de 40 xiquets inscrits en 'Dibuixa'm Almassora'

“Avui sóc jo la que em porte els deures a casa”. María Tormo, mestra del col•legi Ambaixador Beltrán i candidata a l'alcaldia pel PP d'Almassora, s'ha confessat il•lusionada i entusiasmada pels dibuixos, escrits i propostes que prop de 40 xiquets li han fet arribar avui a través de 'Dibuixa'm Almassora'.
La iniciativa, convocada per la candidata amb l'objectiu de recaptar les idees dels xiquets i xiquetes de la localitat, “ha sigut un bany de realitat, una sort perquè els xiquets parlen sense filtres i des de la seua sinceritat sense filtres comenten allò que veuen que ha de millorar i les manques que com a xiquets pateixen”.
Les idees que avui els xiquets han transmès a María Tormo s'aterraran en “un programa de govern que vaig considerar que era necessari nodrir dels més xicotets de la meua localitat”. “Sóc mestra i precisament perquè diàriament tinc la sort d'escoltar les grans idees que tenen els xiquets vaig considerar que la millor forma de captar aqueixes propostes era convocant-los a una activitat que posara en valor la seua visió d'Almassora”.
Perquè, tal com ha assenyalat la candidata del PP a l'alcaldia, “a voltes les idees més assenyades i lògiques, les que el sentit comú dicta, som incapaços de materialitzar-les. I precisament els xiquets són un pou de saviesa infinit, una injecció directa de realitat que hem d'escoltar perquè ells són el futur”.
Parcs infantils, places, tobogans, fonts, coets espacials... “tot cap en un projecte amb el qual pretenem sumar i unir, treballar tots junts per una Almassora que prospere i millore”. Per açò, ha declarat María Tormo, “estic desitjant analitzar una a una totes les notes que avui he pres en aquesta divertida tempesta d'idees que he tingut la sort de compartir amb petits veïns amb propostes molt grans”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana