Almassora: Tormo (PP) demana renovar la gespa de Boqueres després d'escoltar les queixes del Joventut


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181914_109613/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-02-2019
Tormo (PP) demana renovar la gespa de Boqueres després d'escoltar les queixes del Joventut

L'alcaldable considera que “hem de ser capaços, como servidors públics, de ser útils per als nostres veïns. La demanda és un clamor de centenars de famílies”

El Grup Municipal del Partit Popular d'Almassora defensarà aquest dilluns en ple una moció que arreplega les queixes de les centenars de famílies que conformen el club de futbol Joventut Almassora. “La iniciativa, que esperem que l'alcaldessa accepte, és un clam d'una entitat que mobilitza a prop de 300 esportistes”.
“Ens han transmès moltes demandes i de la seua mà hem considerat que la prioritària era la de la gespa. Així que aquest dilluns anem a demanar a l'alcaldessa que escolte a aquests veïns i planifique una millora de les seues instal•lacions, perquè tenen molts problemes i tots sumats provoquen una situació desesperante per als 16 equips que posseeix aquest gran club”, tal com ha declarat la candidata pel PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo.
La moció que es va presentar dilluns passat 4 de febrer en la Junta de Portaveus, sol•licita la renovació de la gespa dels dos camps de futbol dels camps del carrer Boqueras. “És una inversió que s'ha de planificar però que no es pot demorar per més temps”. I en paral•lel, “hem de ser capaços de sumar, entre tots, esforç i treball per a donar resposta a altres problemes, com a porteries, clos, aigua calenta... que també demanden des del Joventut Almassora”.
Tormo ha reivindicat l'obligació, “com a servidors públics que som”, de “donar la cara i atendre les demandes dels nostres veïns”. És necessari, en opinió de l'alcaldable, “eixir dels despatxos i trepitjar el carrer”. “Atendre als veïns, encara que hages d'escoltar crítiques i queixes, en lloc d'amagar-te darrere dels flaixos i les càmeres de televisió”.
Des del Grup Municipal del Partit Popular han tendit la mà a l'alcaldessa per a “ser capaç d'escoltar als esportistes”. “Perquè cada instància, proposta o iniciativa que presentem en l'ajuntament arreplegant les peticions dels clubs, el PSPV la resol llançant pilotes fora en lloc d'oferir una solució que és el que demanden els usuaris”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana