Almassora: 'Romeo y Julieta' solidari per Sant Valentí a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182048_109731/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-02-2019
'Romeo y Julieta' solidari per Sant Valentí a Almassora

L'Ajuntament d'Almassora ha programat l'obra de teatre 'La tragèdia de Romeo i Julieta. Els amants de Verona' solidària per a celebrar Sant Valentín aquest dissabte a la Casa de la Cultura. La representació arrancarà a les 19 hores per als espectadors que vulguen col•laborar amb la delegació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i el grup Scouts Tramuntana. A les dues entitats aniran destinats els beneficis de les entrades solidàries, tal com ha avançat la regidora de Cultura, Isladis Falcó.
La producció del grup de l'Alcora Tiranta Teatre està dirigida per Juan Lluna i protagonitzada per Eric Rodríguez i Arianne Olucha. Es tracta d'una adaptació de l'original de William Shakespeare centrat en els enfrontaments de les famílies Capuleto i Montesco. Falcó ha ressaltat l'esforç en la escenografia per a recrear la Verona de l'època. Aquesta part ha insistit en la professionalitat del grup de l'Alcora i en l'objectiu solidari i cultural “de vindre en la vesprada del dissabte a la Casa de la Cultura d'Almassora per a aportar el nostre granet d'arena a les causes que més el necessiten”.
“Els interessats a assistir a la funció poden fer els donatius en Ferreteria Beltrán, Gestoria Serra i Tintoreria La Llavanera, que col•laboren en el repartiment dels tiquets”, ha recordat l'edil, que ha destacat la qualitat en la producció d'una companyia que ja va recalar a Almassora amb el musical Los Miserables. L'elenc està format per: Adrián Granjo, Carlos Esteban, Joan Luna, Rebeca Egea, Pablo Vivas, Daniel Sánchez, Andrea Lliberós, Adrián Conejos, Quico Guerrero, Cristina Monfort, Carlos Granell, Ainara Olucha, Esther Gallego, Lluís Peris, Nerea Sedano, Gemma Miravet, Marta Oliver, Malena Saborit, Sara Górriz i Júlia Miravet. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana