Almassora: El PSPV bloqueja ajudes a dependència i perd 18.000 euros per a tractar adiccions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182123_109795/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-02-2019
El PSPV bloqueja ajudes a dependència i perd 18.000 euros per a tractar adiccions

La subvenció per a l'Unitat de Prevenció de Conductes Adictives concedida als 'dos ajuntaments' d'Almassora es perd per la seua incapacitat de gestió

Al bloqueig en matèria de concessió d'ajudes a famílies amb dependents que pateixen desenes de veïns d'Almassora s'ha sumat la pèrdua de 18.000 euros per a tractar addiccions que els 'dos ajuntaments' han sigut incapaços d'aprofitar. La subvenció concedida per a activar una Unitat de Prevenció de Conductes Addictives a Almassora no serà possible per la gestió ineficaç dels dos partits que governen la localitat, PSPV i Compromís.
Desenes de famílies estan patint la ineficàcia de dos partits que van garantir ajudes que no arriben. En el cas d'Almassora, hi ha veïns que porten més d'un any esperant que arribe la subvenció anunciada per PSPV i Compromís i no hi ha gens.
“En lloc d'atendre a les càmeres de televisió, hauríem de parlar amb les famílies a les quals se'ls ha garantit una vegada i una altra que se'ls concedirien ajudes. No obstant açò, la realitat és que estan frustrades perquè les seues paraules li les porta el vent i la realitat trista queda. No es compleix l'anunciat”, ha assenyalat María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia per Almassora.
Aquesta incapacitat de gestió no solament afecta directament a les famílies amb dependents. Lesiona també a els qui pateixen una addicció, perquè els 'dos ajuntaments' han sigut incapaços d'aprofitar els 18.000 euros obtinguts per a tractar addiccions. “Som conscients que PSPV i Compromís han rebutjat sol•licitar subvencions que ens hagueren garantit prosperitat i desenvolupament en els nostres polígons, camins rurals, turisme... i així un llarg llistat de subvencions que la seua divisió interna ens ha negat”.
Des del PP, reivindica Tormo, “hem de ser capaços de superar la fractura interna que PSPV i Compromís han consolidat en el nostre ajuntament des del primer dia per a convertir-la en unió, equip i projecte sòlid que done als veïns d'Almassora les solucions que reclamen, els serveis que necessiten i l'atenció que se'ls nega”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana